Header Ads


Ξέσπασε ο Δέδας για Άρη: «Μόνο εγώ δεν έχω κάνει προσφυγή, αχαριστία να με βρίζουν, ίσως πρέπει να αλλάξω την στάση μου»

Ξέσπασε ο Δέδας για Άρη: «Μόνο εγώ δεν έχω κάνει προσφυγή, αχαριστία να με βρίζουν, ίσως πρέπει να αλλάξω την στάση μου»


Ο Στέφανος Δέδας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου τόσο για το παιχνίδι, χαρακτηρίζοντας δίκαιη τη νίκη του Άρη, αλλά έκανε και ένα ξέσπασμα για την συμπεριφορά που αντίκρισε στο Αλεξάνδρειο.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ:



«Συγχαρητήρια στον Άρη, ήταν καλύτερος στην τελευταία περίοδο. Είναι πολύ απλό, πίεσε τα γκαρντ μας και καταρρεύσαμε. Εκτός έδρας δεν έχουμε την ποιότητα να ελέγξουμε το παιχνίδι. Οι αντίπαλοι με την αθλητικότητα και την πίεση παίζουν για  να πάρουν το παιχνίδι. Εμείς πρέπει να είμαστε σε καταπληκτική μέρα για να κρατηθούμε».

Για τις επιστροφές παικτών: «Θα πρέπει να περιμένουμε μερικές εβδομάδες, ο Ανγκόλα θέλει έναν μήνα ακόμα, ο Λάνγκφορντ, ο Κόνιαρης ετοιμάζονται. Δεν ανησυχώ για το τελείωμα της σεζόν, έχουμε καλή ομάδα. Πρόβλημα είναι αυτές οι βραδιές που δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε σωματικά. Το ξέρει ο αντίπαλος και εκεί χτυπάει.»



Για την αντιμετώπιση του κόσμου και χωρίς να ερωτηθεί είπε: «Ο μοναδικός που δεν έχει κάνει προσφυγή σε αυτή την ομάδα (σ.σ. τον Άρη) είμαι εγώ για χρήματα μισής σεζόν (σ.σ. ήταν μέλος του τεχνικού τιμ το 2009-11). Το θεωρώ αχαριστία, να βρίζουν το σπίτι μου κάποιοι φίλαθλοι, όχι όλος ο κόσμος, για μια χρονιά που δούλεψα τζάμπα εδώ. Ίσως πρέπει να αλλάξω και εγώ την στάση μου, σεβασμός μηδέν».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.