Header Ads


Ήττα και αποκλεισμός για την ΑΕΚ από την Πέλιστερ!

Ήττα και αποκλεισμός για την ΑΕΚ από την Πέλιστερ!


Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ παρουσιάστηκε ανέτοιμη, ηττήθηκε με 30-19 από την Πέλιστερ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του EHF European League.

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τους «16» του EHF European League. Η Ένωση παρουσιάστηκε ανέτοιμη τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά και ηττήθηκε με 30-19 από την Πέλιστερ για την 10η και τελευταία αγωνιστική του Group D της διοργάνωσης. 



Πλέον, ο Δημήτρης Δημητρούλιας πρέπει να βρει λύσεις για να παρουσιαστεί έτοιμη η ομάδα για την διεκδίκηση των εγχώριων τίτλων. 

Η Ένωση δεν ήταν μόνη της ούτε και σε αυτό το ματς, καθώς οι οπαδοί της βρέθηκαν στις εξέδρες και στήριξαν με την φωνή τους, τους «κιτρινόμαυρους».

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν στο παιχνίδι με προσεχτικές κινήσεις (2-2), κάτι που της διατήρησε στην ισοπαλία (3-3). Πέλιστερ και ΑΕΚ είχαν καλές αμυντικές και επιθετικές πρωτοβουλίες, με αποτέλεσμα να πηγαίνουν χέρι-χέρι (4-4). Κάποια σερί άστοχα σουτ της Ένωσης, την άφησαν χωρίς γκολ για 9 (!) λεπτά και παράλληλα έδωσε τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να ξεφύγουν (7-4). Η Πέλιστερ προσπάθησε να διατηρήσει την μικρή διαφορά που είχε «χτίσει» και έτσι οι δυο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με το 10-8.



Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο ρυθμός ήταν αρκετά γρήγορος, με την ΑΕΚ να προσπαθεί να μειώσει (13-10), αλλά να μην βρίσκει λύσεις (15-10). Η Ένωση παρουσίασε μια νωθρότητα και το ότι είχε «κολλήσει» τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά (16-10) δεν της έδωσε την δυνατότητα να μειώσει (20-14). Οι γηπεδούχοι, έτσι κατάφεραν να μείνουν μπροστά στο σκορ (22-16) και από την στιγμή που η ΑΕΚ δεν κατάφερε να βρει λύσεις (29-18) και το 30-19 ήταν το τελικό σκορ.



Τα πεντάλεπτα: 2-2, 3-3, 4-4, 6-4, 7-6 , 10-8 (ημιχρ.), 13-10, 16-10, 20-14, 22-16, 26-17, 30-19.

ΓΙΟΥΡΟΦΑΡΜ ΠΕΛΙΣΤΕΡ: Μάρας, Οϊλέσκι, Μαρκόσκι, Μαντζόφσκι, Κουκουλόφσκι, Μαντάλινιτς, Ράντοβιτς, Τανκόσκι, Κοστέσκι, Κουκόσκι, Μπόζιτς-Πάβλετιτς, Γκράντιαν, Ομπράντοβιτς, Ταμποάντα Ντρανκέ, Ζέκελι, Κίζιτς.

ΑΕΚ: Ουγκάλντε, Μπριάτκα, Μυλωνάς, Νικολαΐδης, Καλόμοιρος, Μόγια, Λέμος, Στεφάνοβιτς, Ηλιόπουλος, Αραμπατζής, Τζηράς, Πλάθα, Παπαδιονυσίου, Σεβέλεφ, Άντζελιτς, Μπουκοβίνας.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.