Header Ads


Κριχόβιακ: «Το καλοκαίρι επιστρέφω στην Κράσνονταρ και θα δούμε για το μέλλον μου»

Κριχόβιακ: «Το καλοκαίρι επιστρέφω στην Κράσνονταρ και θα δούμε για το μέλλον μου»


Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ σε νέα συνέντευξή του μίλησε για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, την ετοιμότητά του αλλά και για τον δανεισμό του στην ΑΕΚ.

Μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του και συγκεκριμένα στο sportovefakty, ο 32χρονος Πολωνός μέσος της ΑΕΚ, αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στις ομάδες που ήθελαν να τον αποκτήσουν, αποκαλύπτοντας ότι μεταξύ αυτών των ομάδων, ήταν και η Χέρτα Βερολίνου, η οποία και ήρθε σε επαφή μαζί του.



Μεταξύ άλλων, ο Κριχόβιακ τόνισε ότι είναι δανεικός στην ΑΕΚ και ότι το καλοκαίρι θα επιστρέψει στην Κράσνονταρ, με την οποία θα καθίσει να μιλήσει τότε, προκειμένου να αποφασίσουν για το μέλλον του.

Για τον αποψινό «τελικό» της Πολωνίας:

«Το μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι ότι παίζουμε εντός έδρας. Εχουμε επίσης εμπειρία από τέτοιου είδους παιχνίδια. Το μυαλό και η ψυχική μας διάθεση θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο. Είναι ένα παιχνίδι όπου δεν επιτρέπονται τα λάθη. Είναι το πιο σημαντικό τεστ για εμάς όλη τη σεζόν»

Αν πρέπει να περιμένουν οι Πολωνοί παρόμοιο ματς όπως την Πέμπτη με τη Σκωτία;

«Νομίζω ότι μπορεί να μοιάζει έτσι, αλλά οι Σουηδοί έχουν περισσότερα πλεονεκτήματα. Είναι καλύτερα οργανωμένοι από τους Σκωτσέζους. Παίζουν 4-4-2, κυκλοφορούν καλύτερα στο γήπεδο και πιέζουν πολύ καλά. Είναι δυνατοί και στις στημένες φάσεις. Πρέπει να παίξουμε τέλεια άμυνα».

Για το πώς νιώθει σωματικά ο ίδιος:

«Νιώθω καλά προετοιμασμένος ακόμα και για 120 λεπτά. Ήμουν άρρωστος πρόσφατα, αλλά βελτιώθηκα πολύ. Είμαι έτοιμος».

Για την κρισιμότητα του αγώνα και πώς το βλέπει ο ίδιος:

«Με παρακινούν τέτοιοι αγώνες. Μου αρέσει όταν εξαρτώνται τόσα πολλά σε ένα παιχνίδι. Νιώθω υπεύθυνος και πιστεύω ότι για τέτοιες στιγμές παίζεται το ποδόσφαιρο».

Για το πώς πέρασε τις τελευταίες του στιγμές στη Ρωσία και την Κράσνονταρ;



«Έκανα προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Αργότερα αντιμετώπισα ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού. Μετά ξέσπασε ο πόλεμος. Παρακολουθούσα την κατάσταση στην Ουκρανία και αναρωτιόμουν προς ποια κατεύθυνση να πάω. Μετά από λίγες ημέρες δεν είχα καμία αμφιβολία. Αφού η ΦΙΦΑ μου έδωσε την ευκαιρία να αλλάξω ομάδα, ένιωσα ότι η αποχώρηση ήταν η μόνη σωστή απόφαση. Φαινόταν ότι οι ξένοι παίκτες ήθελαν να φύγουν από το σύλλογο πάση θυσία το συντομότερο δυνατό. Οι άνθρωποι της Κράσνονταρ δεν δημιούργησαν κανένα πρόβλημα και άφησαν τους παίκτες να πάνε διακοπές. Δεν ήθελα να πάω σπίτι και να ξεκουραστώ στον καναπέ. Αυτό θα σήμαινε ότι δεν θα έκανα τίποτα ως το τέλος της σεζόν».

Αν θα επιστρέψει στη Ρωσία αυτό το καλοκαίρι;

«Ειμαι δανεικός στην ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν και θα επιστρέψω στην Κράσνονταρ τον Ιούνιο. Θα μιλήσω με το σύλλογο όταν έρθει η ώρα, αλλά είναι πολύ νωρίς προς το παρόν».

Είχατε πρόταση από την ΑΕΚ, τη Λέγκια, αλλά και τη Χέρτα Βερολίνου μεταξύ άλλων;

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι χτύπησε το τηλέφωνο και από το Βερολίνο. Μίλησα με μερικούς συλλόγους. Ολοι περίμεναν τις ποδοσφαιρικές του ομοσπονδίες να επιστρέψουν μεταγραφές. Σε πολλά πρωταθλήματα όμως δεν υπήρχε «πράσινο φως» για μεταγραφές από το ρώσικο πρωτάθλημα».

Για τις δηλώσεις του πρώην ποδοσφαιριστή Μαξίμ Ντιεμένκο ότι «έφτυσες την Κράσνονταρ και την εγκατέλειψες»;



«Το μόνο που με ενδιέφερε ήταν η γνώμη των ανθρώπων του συλλόγου. Ξέρουν την αλήθεια. Και τέτοια σχόλια δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Αυτές είναι οι απόψεις ανθρώπων που δεν ξέρουν τίποτα. Δεν με ενοχλεί καν. Για παράδειγμα δεν θα κρίνω όλους τους Ρώσους. Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος αυτή τη στιγμή. Εχω φίλους εκεί, έχω γνωρίσει καλούς ανθρώπους. Κατά τη γνώμη μου δεν μπορείς να τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι. Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που έχω έρθει σε επαφή είναι κατά του πολέμου».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.