Header Ads


Αραούχο: «Απόψε ήμασταν ένα σύνολο - Μία ομάδα!»

Αραούχο: «Απόψε ήμασταν ένα σύνολο - Μία ομάδα!»


«Όταν είδα να δεχόμαστε γκολ στα 3,5 λεπτά σκέφτηκα ότι δεν έπρεπε να γίνει ξανά ό,τι είχε γίνει στο προηγούμενο παιχνίδι...» - Τι είπε ο Απάτσι για την φανέλα που έδωσε σε μικρό φίλο του Παναθηναϊκού!

Τον εντελώς διαφορετικό τρόπο που αντιμετώπισε αγωνιστικά η ΑΕΚ το αποψινό ντέρμπι σε σχέση με το προηγούμενο, που είχε έρθει η βαριά ήττα με 3-0, παραδέχτηκε ο Σέρχιο Αραούχο. 



Ο Απάτσι τόνισε πως απόψε η Ένωση έπαιξε σαν σύνολο, συμπληρώνοντας πως ο καθένας ήξερε τι πρέπει να κάνει στον αγωνιστικό χώρο. 

«Όταν είδα να δεχόμαστε γκολ στα 3,5 λεπτά σκέφτηκα ότι δεν έπρεπε να γίνει ξανά ό,τι είχε γίνει στο προηγούμενο παιχνίδι. Οτι η ΑΕΚ θα βγάλει αντίδραση και έστω δεν θα χάσουμε. Και αυτό κάναμε. Απόψε ήμασταν ένα σύνολο. Μία ομάδα. Εχω την αίσθηση ότι κάνουμε και δείχνουμε κάτι διαφορετικό. Είναι ότι είμαστε περισσότερο σύνολο. Σε άλλα ματς δεχόμασταν γκολ και χάναμε το μυαλό μας. Ο καθένας ήξερε τι πρέπει να κάνει στον αγωνιστικό χώρο. Κάναμε ευκαιρίες, δεν τα καταφέραμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο», ήταν τα λόγια του στην κάμερα της Cosmote Tv.

Ο Αραούχο ρωτήθηκε και για τη φανέλα που έδωσε στο ημίχρονο σε έναν φίλαθλο του ΠΑΟ, λέγοντας:



«Αισθάνομαι ότι εκτός από ποδοσφαιριστές είμαστε και άνθρωποι. Ηταν ένας πιτσιρικάς που του έδωσα τη φανέλα της προθέρμανσης. Στο ημίχρονο τον θυμήθηκα και πήγα και του έδωσα τη φανέλα μου. Είμαστε άνθρωποι».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.