Header Ads


Στοίχημα: Μένει κορυφή η Κοπεγχάγη

Στοίχημα: Μένει κορυφή η Κοπεγχάγη


Μια προθέρμανση για το πλούσιο Σαββατοκύριακο που ακολουθεί γίνεται στο κουπόνι της Παρασκευής (04/03) με τους αγώνες που περιλαμβάνει. Για στοιχημα προγνωστικα δωρεαν το Betarades.gr επέλεξε δυνατό σημείο από την ανώτερη κατηγορία της Δανίας και την αναμέτρηση μεταξύ Κοπεγχάγης και Ράντερς. Πάμε να δούμε την ανάλυση του ματς παρακάτω.
 
Στις 21:00, η Κοπεγχάγη φιλοξενεί τη Ράντερς στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Α’ Δανίας.
 
Περίοδο φόρμας διανύει η Κοπεγχάγη, που προέρχεται από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατη αυτή (0-2) στην έδρα της Βίμποργκ. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση της Λίγκας, έχοντας πετύχει 38 γκολ, αλλά και την πιο αποτελεσματική άμυνα, με παθητικό μόλις 13 τέρματα. Είναι δυνατή στην έδρα της με τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.
 
Χωρίς νίκη παραμένει στους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες η Ράντερς, που έχει απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σκοράρισμα, καθώς πέτυχε μόνο ένα γκολ στα τρία τελευταία. Η Κοπεγχάγη θέλει να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας και να πάρει ψυχολογία ενόψει του αγώνα με την Αϊντχόφεν για το Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ και μπορεί να τα καταφέρει.
 
Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Δανίας μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Παρασκευής!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.