Header Ads


Η πρώτη «αντίδραση» ΑΕΚ στις δηλώσεις Άμραμπατ!

Η πρώτη «αντίδραση» ΑΕΚ στις δηλώσεις Άμραμπατ!


Έχει εκφράσει ήδη τις σκέψεις αποχώρησης ο Μαροκινός, αλλά το θέμα δεν είναι απλό...

Οι δηλώσεις του Νορντίν Άμραμπατ στην Ολλανδία, εύλογα προκάλεσαν έκπληξη στον πολύ κόσμο, αλλά όχι τόσο εντός της ομάδας. Οι σκέψεις του Μαροκινού με ολλανδική υπηκοότητα επιθετικού, είναι λίγο ως πολύ γνωστές εντός ΑΕΚ, δε τις έχει κρύψει στην καθημερινή επαφή με τους συμπαίκτες του τελευταία, αλλά ούτε και σε συζητήσεις με στελέχη που είναι κοντά στην ομάδα. Έχει επικαλεστεί περισσότερο την απόσταση από την οικογένεια του, κάτι για το οποίο κάνει λόγο και στις δηλώσεις του στην Ολλανδία.



Βεβαίως το να φέρνει το θέμα δημόσια στο επίκεντρο με το τρόπο που το έκανε, δε δημιουργεί και τη πιο ευχάριστη κατάσταση για την ΑΕΚ επικοινωνιακά αυτή τη στιγμή. Σε μια φάση που η ομάδα... μαζεύει τα κομμάτια της σε μια προσπάθεια ανασύνταξης για να μη πάθει ζημιά με την Ευρώπη, μετά από μια πολύ άσχημη ήττα από τον ΠΑΟΚ στα play offs. Και με τον ίδιο τον Άμραμπατ, να προέρχεται από το χειρότερο παιχνίδι που έχει κάνει φέτος τουλάχιστον στο ΟΑΚΑ, με... επιστέγασμα αυτή την απίθανη προσπάθεια να απειλήσει τον Πασχαλάκη με ένα σουτ από τη μεσαία γραμμή. Δείγμα ίσως της κακής του ψυχολογίας.

Αν και είναι πολύ νωρίς βάσει του χρόνου που έγιναν γνωστές αυτές οι δηλώσεις του Άμραμπατ κι αν και είναι δεδομένο πως έχουν δημιουργήσει αρνητική αίσθηση και μέσα στην ομάδα, δεν είναι πιθανό να γίνει κάτι δραστικό. Πιθανότατα θα γίνει μια κουβέντα με την επιστροφή στις προπονήσεις, να δούμε αν θα υπάρξει και κάτι παραπάνω από τον παίκτη, μετά από το θόρυβο που δημιουργεί η δήλωση του, αλλά ο Άμραμπατ θα συνεχίσει ως το τέλος της σεζόν δεδομένα να αποτελεί βασικό κομμάτι στη προσπάθεια της ΑΕΚ στα play offs.

Από κει και πέρα, όπως και ο ίδιος λέει στις δηλώσεις του, έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ για ένα χρόνο ακόμη. Το να φύγει δεν είναι δηλαδή στο χέρι του. Χρειάζεται είτε να έρθει μια πρόταση που θα ικανοποιήσει την Ένωση, είτε να συμφωνήσει με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ο παίκτης, σε ένα πλαίσιο που επίσης πρέπει να είναι ικανοποιητικό για την ΑΕΚ. Δεν είναι απλό το θέμα και σίγουρα αν κάτι ποτέ δεν έχει σύμβει στην ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια, είναι να επιτρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις να τη φέρνουν προ τετελεσμένων γεγονότων.



Ο Νορντίν Άμραμπατ σε λίγες μέρες, στις 31 Μαρτίου, κλείνει τα 35 και μπαίνει στα 36. Σε πρωτάθλημα και κύπελλο φέτος έχει 25 συμμετοχές συνολικά, με 4 γκολ και 3 ασίστ. Από τις συμμετοχές του, οι μισές παρά κάτι, είναι 90λεπτα. Συνολικά οι 12 από τις 25. Έχει επίσης ένα από τα τρία υψηλότερα συμβόλαια αυτά τη στιγμή στην Ένωση.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.