Header Ads


Στοίχημα: Έχει ψυχολογία και το προβάδισμα η Ουνιόν Εσπανιόλα

Στοίχημα: Έχει ψυχολογία και το προβάδισμα η Ουνιόν Εσπανιόλα


Σε χαλαρούς ρυθμούς κινείται και το σημερινό κουπόνι οπαπ της Κυριακής (27/03) με τα παιχνίδια για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου να ξεχωρίζουν. Δράση έχουμε στη Σεγούντα Ντιβιζιόν με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις αλλά και στη Super League 2. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πρόταση που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα, που έρχεται από το πρωτάθλημα Χιλής και την αναμέτρηση Ουν. Ντε Τσίλε - Ουνιόν Εσπανιόλα, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στην bet365.
 
Εξ αναβολής αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Χιλής, με την Ουνιβερσιτάδ να αναζητά αντίδραση μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κουρίκο Ουνίδο την προηγούμενη αγωνιστική, είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές ήττες από Νουμπλένσε (3-2), Ο’ Χίγκινς (0-1) και Κόλο Κόλο (4-1) και μετά το πέρασμα έξι αγωνιστικών βρίσκεται στη 10η θέση.
 
Η περιπέτεια των προκριματικών στο Κόπα Σουνταμερικάνα μπορεί να έληξε άδοξα, δεχόμενη τον αποκλεισμό (στα πέναλτι) από την Αντοφαγάστα, αλλά στο πρωτάθλημα η Εσπανιόλα μετρά πλέον τρεις σερί νίκες. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι επικράτησε με 1-0 της Νουμπλένσε, είχαν προηγηθεί οι νίκες με το ίδιο σκορ επί των Ουατσιπάτο (εντός) και Κούρικο Ουνίδο (εκτός) και με μία ακόμη απόψε πιάνει την Κόλο Κόλο στη 2η θέση. Οι γηπεδούχοι διανύουν περίοδο κρίσης, ενώ έχουν να αντιμετωπίσουν και σημαντικές απουσίες για το αποψινό παιχνίδι. Καλά ψυχολογικά η Ουνιόν, που έχει το προβάδισμα και αξίζει τη στήριξη μας.
Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας! Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.