Header Ads


«Αγαπάει την Ελλάδα ο Σάντος - Θέλει να έρθει - Αυτά ζητάει για να υπογράψει!»

«Αγαπάει την Ελλάδα ο Σάντος - Θέλει να έρθει - Αυτά ζητάει για να υπογράψει!»


Πότε θα πάρει την τελική του απόφαση - Γιατί δεν νοιάζουν μόνο τα χρήματα, πότε θα αφήσει την Eθνική Πορτογαλίας, τι ζητάει για να υπογράψει!

"Είναι πλούσιος ο Φερνάντο, γι' αυτό θα αφήσει την Πορτογαλία"! Λίγα 24ωρα πριν τα πολύ κρίσιμα παιχνίδια για τα Προκριματικά, ο Μίγκελ Κορέια μεταφέρει στο Sportdog.gr τις τελευταίες πληροφορίες για τον κόουτς που αποτελεί Νο1 στόχο για τον πάγκο της ΑΕΚ. Πότε θα πάρει την τελική του απόφαση;



ΑΕΚ - Φερνάντο Σάντος: Το όνομα του Πορτογάλου τεχνικού έχει επιστρέψει τα τελευταία 24ωρα δυνατά στο ρεπορτάζ της Ένωσης, προφανώς ως λύση για την άκρη τού πάγκου τη νέα αγωνιστική περίοδο, αν και για την ώρα κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα κάνει στην καριέρα του.

Το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Μίγκελ Κορέια, αρχισυντάκτη τής πορτογαλικής Α΄ Bola, προκειμένου να συλλέξουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν για τον Σάντος και το προπονητικό του μέλλον.

"Μόνο έτσι θα φύγει από την Πορτογαλία - ΑΕΚ ή άλλη ομάδα στην Ελλάδα"

"Για την ώρα δεν ξέρουμε πολλά πράγματα, όπως έχετε διαπιστώσει και στην Ελλάδα ο Σάντος είναι κλειστός άνθρωπος, δεν του αρέσει να μιλάει πολύ. Αυτό που τον ενδιαφέρει, τώρα, είναι να κερδίσει η Πορτογαλία και να πάνε μαζί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Προφανώς αν πάρει την πρόκριση δεν πρόκειται να φύγει", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο καλός συνάδελφος από την Πορτογαλία, και στη συνέχεια πρόσθεσε:



"Από την άλλη πλευρά έχει δηλώσει ότι αν αποκλειστεί η ομάδα του, δεν πρόκειται να συνεχίσει άλλο στον πάγκο της Πορτογαλίας. Άρα σε αυτή την περίπτωση θα είναι ελεύθερος για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του".

Θα μπορούσε η ΑΕΚ να είναι μια λύση στην καριέρα του;

"Φυσικά και μπορεί, πιστεύω ότι θα συνεχίσει ως προπονητής γιατί του αρέσει να είναι περισσότερο σε σύλλογο και όχι σε εθνική ομάδα. Αγαπάει την Ελλάδα, είναι σημαντική χώρα για εκείνον, έχει περάσει καλά εκεί, αν η ΑΕΚ ή άλλη ομάδα από την Ελλάδα κάνει καλή πρόταση θα είναι ανοιχτή η πόρτα του".

"Είναι πλούσιος ο Σάντος - Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα - Θέλει σεβασμό"

Έχει νόημα το συμβόλαιο, το ποσό που θα του προτείνει μια ομάδα, ή τον ενδιαφέρει μόνο το πλάνο που θα του παρουσιάσουν;



'Ο Σάντος είναι πλούσιος, δεν χρειάζεται πολλά χρήματα αλλά ένα καλό σχέδιο, ένα πλάνο για να ακολουθήσει η καρδιά του. Δεν είναι πρόβλημα τα λεφτά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πάει τσάμπα σε μια ομάδα. Θα θελήσει να του δείξουν ότι τον σέβονται με την πρόταση που θα λάβει, αλλά δε νομίζω ότι τα χρήματα θα είναι το πρόβλημα".

Έχει άλλες προτάσεις στα χέρια του;

"Τώρα, ακόμα, είναι λίγο νωρίς για προτάσεις. Αν δεν φανεί τι θα γίνει με τον μέλλον του στην εθνική ομάδα, αν θα πάρει ή όχι την πρόκριση η ομάδα δηλαδή, κανείς δεν μπορεί να πει κάτι με σιγουριά. Αλλά όπως σου είπα αγαπάει την Ελλάδα και αν έχει πρόταση από τη χώρα σας θα το σκεφτεί σίγουρα πολύ να επιστρέψει".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.