Header Ads


ΑΕΚ για Δημητριάδη: «Έχει υπογράψει το δικό του κεφάλαιο στην ιστορία της ομάδας»

ΑΕΚ για Δημητριάδη: «Έχει υπογράψει το δικό του κεφάλαιο στην ιστορία της ομάδας»


Η ΑΕΚ λίγες μέρες μετά την παραίτηση του Βασίλη Δημητριάδη από το ρόλο του τιμ μάνατζερ τον ευχαρίστησε για όλα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα και σημείωσε πως έχει υπογράψει με υπερηφάνεια το δικό του ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Βασίλης Δημητριάδης παραιτήθηκε από την ΑΕΚ το Σάββατο 5/3 με την παραίτηση του να γίνεται δεκτή από τη διοίκηση της ομάδας.

Την Τρίτη (8/3) το απόγευμα η ΑΕΚ μέσω των λογαριασμών της στα social media ευχαρίστησε τον παλαίμαχο επιθετικό για όσα πρόσφερε στην ομάδα και υποστήριξε πως είναι ένας άνθρωπος που έχει υπογράψει το δικό του ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία του συλλόγου ως ποδοσφαιριστής και ως τιμ μάνατζερ.

"Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια ευχαριστεί για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα μας, τον Βασίλη Δημητριάδη, ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του από τη θέση του υπεύθυνου λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως τιμ μάνατζερ έχει υπογράψει με υπερηφάνεια το δικό του ξεχωριστό κεφάλαιο στην Ιστορία της ΑΕΚ. Βασίλη, σε ευχαριστούμε για όλα".

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.