Header Ads


Πρόταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον Δέδα!

Πρόταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον Δέδα!


Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας «χτύπησε» την πόρτα του Στέφανου Δέδα, καταθέτοντας επίσημη πρόταση στον προπονητή της ΑΕΚ.

Ο Στέφανος Δέδας βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της ΑΕΚ από το περασμένο καλοκαίρι, όμως δεν αποκλείεται σύντομα να βρεθεί στην Ρωσία και πιο συγκεκριμένα στη Μόσχα.



Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναζητά έναν προπονητή για να γεμίσει το σταφ δίπλα στον Δημήτρη Ιτούδη, μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Πιστιόλη, ο οποίος αποχώρησε για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Γαλατασαράι με συμβόλαιο έως το 2023.

Έτσι, η «ομάδα του στρατού» στράφηκε στην περίπτωση του 39χρονου προπονητή της ΑΕΚ, πηγαίνοντας το ενδιαφέρον της ένα βήμα παρακάτω. Για την ακρίβεια, κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Έλληνα προπονητή ώστε να ενταχθεί στο προπονητικό σταφ της ομάδας.

Οριστική εξέλιξη δεν υπάρχει ακόμα, όμως το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες (ίσως και ώρες), με την ρωσική ομάδα να έχει ως πρώτο στόχο τον Έλληνα κόουτς, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2023 με την Ένωση.



Εφόσον υπάρξει deal ανάμεσα στην ρωσική ομάδα και τον Έλληνα προπονητή θα είναι η δεύτερη φορά που η ΤΣΣΚΑ παίρνει μέλος της ΑΕΚ μεσούσης της σεζόν, μετά την απόκτηση του Χάουαρντ Σαντ Ρος στις αρχές Ιανουαρίου του 2020.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.