Header Ads


Οι νέοι αρχηγοί της Εθνικής Ελλάδος με απόφαση Πογέτ!

Οι νέοι αρχηγοί της Εθνικής Ελλάδος με απόφαση Πογέτ!


Μετά τον Πέτρο Μάνταλο ο Γκουστάβο Πογέτ έδωσε το περιβραχιόνιο στον Τάσο Μπακασέτα.

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του φιλικού αγώνα που θα δώσει η Εθνική Ελλάδας στη Ποντγκόριτσα με αντίπαλο το Μαυροβούνιο (21:00), έγινε γνωστό πως ο αρχηγός θα είναι διαφορετικός σε σχέση με εκείνο κόντρα στη Ρουμανία.



Θυμίζουμε ότι ο Γκουστάβο Πογέτ είχε δώσει το περιβραχιόνιο στον μέσο της ΑΕΚ Πέτρο Μάνταλο, ενώ τώρα θα το φοράει ο άσος της πρωτοπόρου του τουρκικού πρωταθλήματος Τάσος Μπακασέτας.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί επιβεβαίωση του ρεπορτάζ που είχατε διαβάσει πρόσφατα στο Sportime, αναφορικά με τον ποιον θα κάνει αρχηγό στην Εθνική ομάδα ο Πογέτ.

Μέχρι πρότινος, ο Τζον Φαν’τ Σχιπ είχε δώσει τα κλειδιά στα αποδυτήρια στον Τάσο Μπακασέτα. Τον παίκτη που υπό τις οδηγίες του μετέτρεψε σε real captain της Εθνικής τόσο στο γήπεδο (20 ματς, 5 γκολ/5 ασίστ), όσο και στην καθημερινότητα στο ξενοδοχείο.

Οπως είχατε διαβάσει, πλέον, νέος κόουτς, νέα (ενδεχομένως) ήθη και έθιμα! Παρασκηνιακά γράφτηκε πως ο Πέτρος Μάνταλος καλύπτει σε μεγάλο βαθμό το profile που ΄χει στο μυαλό του ο Γκουστάβο Πογέτ!



Επίσης να προσθέσουμε πως στα αποδυτήρια πέραν των προαναφερθέντων υπάρχει ένας Τσιμίκας με το status της Λίβερπουλ και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης που ΄ναι από τους πρεσβύτερους στην Εθνική και αρχηγός στον Ολυμπιακό.

Εθνική Ελλάδας: Με τέσσερα νέα πρόσωπα κόντρα στο Μαυροβούνιο

Στο μεταξύ έγινε γνωστή η 11άδα με την οποία το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο. Ο Πογέτ κάνει τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το φιλικό της Ρουμανίας.

Συγκεκριμένα εκτός είναι οι Ρότα, Μάνταλος, Λημνιός και Γιακουμάκης και ξεκιμούν Λύρατζης, Μπακασέτας, Δουβίκας και Παυλίδης.



Η ενδεκάδα σε διάταξη 4-3-3:

Βλαχοδήμος – Λύρατζης, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος,Τσιμίκας – Μπουχαλάκης, Σιώπης, Μπακασέτας – Πέλκας, Παυλίδης, Δουβίκας.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.