Header Ads


Στοίχημα: Φουλ του γκολ στο “Auguste Delaune”

Στοίχημα: Φουλ του γκολ στο “Auguste Delaune”


“Φωτιά” το σημερινό κουπόνι της Κυριακής (20/03) με ντέρμπι σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα, με το “κλάσικο” Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα να ξεχωρίζει, ενώ δυνατά παιχνίδια έχουμε και σε Ιταλία, Αργεντινή και στα πλέι οφ της Super League. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πιο δυνατή από τις σημερινές προτάσεις, που έρχεται από το παιχνίδι Ρεμς - Λυών και το οποίο μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στην betsson.
 
29η Αγωνιστική στη Ligue 1 με τη Ρεμς να βρίσκεται σε καλό μομέντουμ και θα προσπαθήσει να δώσει σήμερα συνέχεια στο αήττητο σερί της. Επικράτησε με 1-0 της Ανζέ εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική και συμπλήρωσε τέσσερα ματς αήττητη. Βρίσκεται στη 12η θέση και θέλει να αξιοποιήσει σήμερα την έδρα της αλλά και την κόπωση της αντιπάλου της από τα συνεχόμενα παιχνίδια.
 
Από την πλευρά της η Λυών έρχεται από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς αναδείχθηκε μεσοβδόμαδα 1-1 με την Πόρτο και ενώ είχε προηγηθεί η νίκη του “Ντραγκάο” με 1-0. Έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία και αναζητά την επιστροφή στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα, καθώς στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, διασύρθηκε εντός έδρας με 4-2 από τη Ρεν. Δύο ομάδες που παίζουν ανοιχτά και δέχονται γκολ, ενώ στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια επιβεβαιώθηκε το αμφίσκορο, που αποτελεί και τη σημερινή μας πρόταση.
 
Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας. Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.