Header Ads


Τα σενάρια πρόκρισης της ΑΕΚ στους «16» του European League!

Τα σενάρια πρόκρισης της ΑΕΚ στους «16» του European League!


Σε λίγη ώρα ξεκινά η μεγάλη μάχη της ΑΕΚ - Δείτε τι πρέπει να συμβεί για να προκριθεί η ΑΕΚ στους «16» του EHF European League!

Η ΑΕΚ κοντράρεται με την Πέλιστερ στη Μπίτολα - Όλοι οι τρόποι για την πρόκριση της «Ένωσης» στη επόμενη φάση του EHF European League!

Μετά τις δύο σπουδαίες διαδοχικές νίκες επί της Νιμ και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στη Χαλκίδα, η ΑΕΚ θα δώσει μάχη με την Πέλιστερ στη Μπίτολα (08/03, 19:45), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Group D του EHF European League, προκειμένου να κυνηγήσει μέχρι τέλους την πρόκριση στους «16» του θεσμού!



Όσον αφορά τα σενάρια πρόκρισης τώρα, η «Ένωση» ψάχνει νίκη απέναντι στην αποψινή της αντίπαλο με οποιοδήποτε σκορ και ταυτόχρονα περιμένει να ηττηθεί είτε η Σπόρτινγκ από τη Νιμ, είτε η Σαφχάουζεν από την Ταταμπάνια για να περάσει στην επόμενη φάση.



Επίσης η ΑΕΚ περνά ακόμα και αν φέρει ισοπαλία, με την προϋπόθεση ότι οι Πορτογάλοι θα ηττηθούν από τη γαλλική ομάδα, ενώ στο άσχημο σενάριο που Σαφχάουζεν και Σπόρτινγκ κερδίσουν, οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν είτε νίκη με 4 γκολ και πάνω, είτε νίκη με 3 γκολ και πάνω εάν το σκορ είναι μικρότερο του πρώτου αγώνα (27-30).

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.