Header Ads


ΑΕΚ Κ15: Αποχώρησε από την Κ15 ο Νεντέλκοβιτς λίγο πριν το Final-4!

ΑΕΚ Κ15: Αποχώρησε από την Κ15 ο Νεντέλκοβιτς λίγο πριν το Final-4!


Αποχώρησε ο Ιβάν Νεντέλκοβιτς λίγο πριν την συμμετοχή της ΑΕΚ Κ15 στο Final-4

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Κ15 της ΑΕΚ αποτελεί ο Ιβάν Νεντέλκοβιτς, λίγο πριν την συμμετοχή της ομάδας στο Final-4!

Σε ένα χρονικό σημείο που κανείς δεν περίμενε την συγκεκριμένη εξέλιξη, ο Ιβάν Νεντέλκοβιτς αποφάσισε να παραιτηθεί από την θέση του, γνωστοποιώντας την απόφασή του μέσω ανάρτησης στα social media.

Ο Νεντέλκοβιτς βρισκόταν στις ακαδημίες της ΑΕΚ από το 2014 και είχε επί σειρά τους γεννηθέντες το 2003, τους οποίους καθοδήγησε από την Κ14 έως και την Κ17. Πιστώνεται, ωστόσο, την πρώτη πρόκριση της Κ15 σε τελική φάση, καθώς κατέκτησε την 4η θέση του ενιαίου ομίλου.

Το μήνυμα του Ιβάν Νεντέλκοβιτς αναφέρει:

«Ευχαριστώ, ΑΕΚ!

Νιώθω ευγνωμοσύνη για την δυνατότητα ενός όμορφου ταξιδιού, που ξεκίνησε το 2015, οπού έμαθα πολλά και απόλαυσα σχεδόν κάθε στιγμή, εκπροσωπώντας την ομάδα από την θέση του προπονητή της Ακαδημίας, πάντα με συνέπεια, αφοσίωση και επαγγελματισμό. Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ θερμά από βάθους καρδιάς για την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή σας, καθώς και για τη μακρόχρονη συνεργασία μας. Η απόφαση ήταν δύσκολη…αλλά θα ερχόταν κάποτε, γιατί όλα τα πράγματα, όσο ωραία κι αν είναι κάποτε τελειώνουν.

Με τιμή και χαρά για όλο το διάστημα της παραμονής μου, Ιβάν Νεντέλκοβιτς»
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.