Header Ads


Survivor: Έτοιμος να γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς ο Άρης Σοϊλέδης

Survivor: Έτοιμος να γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς ο Άρης Σοϊλέδης


Η αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά - «Είναι το όνειρό του ένας μικρός Νίνος»
Μια από τις τρελές και φανατικές θαυμάστριες του φετινού Survivor είναι αναντίρρητα η Μαρία Αντωνά, καθώς πριν από λίγο καιρό ενσωματώθηκε στην ομάδα των Διάσημων ο σύντροφός της και γνωστός ποδοσφαιριστής, Άρης Σοϊλέδης.

Ο ίδιος είναι από τώρα φαβορί και μάλιστα έχει με τεράστια διαφορά το μεγαλύτερο ρεκόρ νικών από όλους τους παίκτες και των δύο μάλιστα ομάδων. Ο Άρης διατηρεί εδώ και περίπου 4 χρόνια σχέση με την δημοσιογράφο, η οποία του έχει σταθεί σε όλες τις δυσκολίες, κυρίως όταν εκείνος βίωσε τις απώλειες του πατέρα και του αδερφού του.

Η Μαρία Αντωνά λοιπόν πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και απάντησε σε μερικές από τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. Μια από αυτές αφορούσε το αν έχει σκεφτεί να δημιουργήσει οικογένεια με τον σύντροφό της, με την ίδια να ανταποκρίνεται θετικά.

Η απάντηση της Μαρίας Αντωνά για το αν σκέφτεται να κάνει παιδί με τον Άρη Σοϊλέδη

«Ο Άρης ήθελε παιδί από τον πρώτο μήνα της σχέσης μας. Αγαπάει πάρα πολύ τα παιδιά και όποτε βλέπει μωράκια φίλων μας κλαίει και δεν ξεκολλάει από πάνω τους. Είναι το όνειρό του ένας μικρός Νίνος!» έγραψε.


«Μου είπε φεύγω και όταν γυρίσω....» - Τι είπε ο Άρης Σοϊλέδης στην Αντωνά πριν πετάξει για Άγιο Δομίνικο

Στο Survivor μπήκε πριν μερικές μέρες ο Άρης Σοϊλέδης, ο σύντροφος της Μαρίας Αντωνά, με την ίδια να αποκαλύπτει στον αέρα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα, τις τελευταίες κουβέντες που αντάλλαξε μαζί του.

Η δημοσιογράφος μάλιστα έδειξε για πρώτη φορά το μονόπετρο που της χάρισε ο ποδοσφαιριστής μαζί με την πρόταση γάμου.

«Μου είπε “μωρό μου φεύγω και όταν γυρίσω ο γάμος. Είμαι πολύ περήφανη για αυτόν. Ο Τσακατσούκας μπορεί να το βλέπει αυτό ηγετικό αλλά όλα αυτά τα χρόνια ο Άρης έχει μάθει να λειτουργεί σε ομάδα με 10-15 άτομα. Το coaching που κάνει είναι γιατί θέλει να τους ενώσει».

Εκείνη την ώρα δεν το συνειδητοποιείς ότι φεύγει. Το κατάλαβα στην τελευταία συνομιλία που είχαμε πριν παραδώσει το κινητό του. Με πήρε την ώρα που οδηγούσα και μου λέει “σήκωσέ το είναι η τελευταία κλήση” και εγώ πάνω στον πανικό γιατί έβρεχε και οδηγούσα του ζήτησα 5 λεπτά. Φτάνω στο ραδιόφωνο και με περίμενε κάμερα. Πρόλαβα και έκανα ένα screenshοt από την τελευταία μας βιντεοκλήση.

Όσο και να λείψει δεν έχω πρόβλημα. Είμαι εδώ για να τον υποστηρίξω. Θα με διώξουν από την πολυκατοικία γιατί κάθε φορά μπαίνω μέσα στην οθόνη!» είπε χαρακτηριστικά για τον αγαπημένο της η Μαρία Αντωνά.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.