Header Ads


Survivor Αποχώρηση Spoiler 2/2: Αυτός αποχωρεί από το παιχνίδι

Survivor Αποχώρηση Spoiler 2/2: Αυτός αποχωρεί από το παιχνίδι


Θα έχουμε ανατροπή; Δείτε ποιος έχει αποχωρήσει από το Survivor - Βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο
Η πιο σπουδαία μέρα της εβδομάδας είναι η σημερινή (2/2) στο Survivor 5, με τους Μαχητές και τους Διάσημους να «κονταροχτυπιούνται» για το έπαθλο φαγητού, αλλά το πιο σημαντικό ασφαλώς να είναι το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει.

Το ριάλιτι επιβίωσης, για ακόμη μια φορά παίρνει «φωτιά». Στο νέο trailer είδαμε τους Μαχητές να επιχειρούν να αντεπιτεθούν, κατηγορώντας ως ψεύτες τους Διάσημους, στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν διχόνοια στις τάξεις τους, με τους Λάμπρο Κωνσταντάρα και Μυριέλλα Κουρεντή να λαμβάνουν τα περισσότερα «πυρά».

Survivor spoiler: Ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor 5;

Παρά το γεγονός αυτό, ωστόσο, δε θα αποφύγουν να βρεθούν στη δύσκολη θέση. Ένας παίκτης τους σήμερα (2/2), θα αποχωρήσει από το παιχνίδι του ΣΚΑΪ, όπως θα δούμε στις οθόνες μας και, φυσικά, είναι ήδη στο ξενοδοχείο, περιμένοντας την ώρα του για να γυρίσει στην Ελλάδα.

Τελικά, όμως, ποιος θα φύγει από το Survivor στο επεισόδιο αυτό; Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την φορά θα φύγει γυναίκα και πρόκειται για την Άσπα Πρεδάρη, αν και φυσικά ο Ανδρέας Ματθαιακάκης αρχικά πρόβαλλε ως φαβορί να αποχωρήσει.

Σίγουρη, πάντως, πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Γιώργου Κατσαούνη, που έχει αρκετό κόσμο. Η πληροφόρησή μας μεταφέρεται με μικρή επιφύλαξη και, σύντομα, θα σας ανακοινώσουμε οριστικά ποιος παίρνει το αεροπλάνο από τον Άγιο Δομίνικο με προορισμό την Αθήνα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.