Header Ads


Στοίχημα: Αξία στα γκολ στο “La Rosaleda”

Στοίχημα: Αξία στα γκολ στο “La Rosaleda”


 
Έπειτα από ένα σαββατοκύριακο πλούσιο σε παιχνίδια και δράση, το σημερινό κουπόνι της Δευτέρας είναι περιορισμένο σε αριθμό αγώνων, έστω και έτσι όμως υπάρχουν παιχνίδια με τα οποία μπορούμε να ασχοληθούμε. Το ενδιαφέρον μας στρέφεται στο “La Rosaleda”, όπου η Μάλαγα υποδέχεται την Καρταχένα για την 29η αγωνιστική της Segunda Division και στη στοιχημαν μπορείτε να βρείτε πλήθος αγορών για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
 
Υπό τρομερή πίεση η Μάλαγα έρχεται χωρίς περιθώρια λάθους στο σημερινό παιχνίδι, με τη νίκη να είναι μονόδρομος έπειτα από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Γνώρισε ακόμη μια ήττα την προηγούμενη αγωνιστική, αυτή τη φορά με 2-0 από τη Σοσιεδάδ Β’, που ήταν και η τέταρτη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Βρίσκεται στη 18η θέση της κατάταξης και στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη, μια διαφορά που θέλει να μεγαλώσει.
 
Σε κακή κατάσταση και η Καρταχένα, ηττήθηκε στην έδρα της με 3-2 από τη Βαγιαδολίδ την προηγούμενη αγωνιστική και γνώρισε έτσι την τρίτη διαδοχική της ήττα. Υποχώρησε στη 10η θέση και στο -4 από την πρώτη εξάδα και αναζητά αντίδραση στο σημερινό παιχνίδι. Δύο ομάδες που αγωνίζονται με μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο, σκοράρουν αλλά και δέχονται γκολ, περιμένουμε ένα παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν.
 
Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας! Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.