Header Ads


Champions League: Ματσάρες και ισοπαλίες σε Λισαβόνα και Μαδρίτη!

Champions League: Ματσάρες και ισοπαλίες σε Λισαβόνα και Μαδρίτη!


Τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα την ξεγράφεις! Οι κυνικοί «κόκκινοι διάβολοι» ήταν κατώτεροι από την Ατλέτικο, αλλά έφυγαν με το 1-1 από τη Μαδρίτη και μετέφεραν την… μπάλα στο γήπεδο τους.

Τέτοια παιχνίδια για να τα πάρεις πρέπει να δώσεις «μάχη» και… εξοπλισμένη για να «πολεμήσει» ήταν η Ατλέτικο Μαδρίτης. Μπήκε αγριεμένη στην αναμέτρηση, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν νωχελικοί στο ξεκίνημα. Την πρώτη τη γλίτωσε, με τον Λίντελοφ να μπλοκάρει σουτ του Χιμένες, ενώ το σουτ του Φέλιξ ήταν πολύ άστοχο, η τρίτη ήταν… φαρμακερή. Ο Λόντι έκλεψε την μπάλα και σέντραρε εξαιρετικά για τον Φέλιξ, ο οποίος έστειλε την μπάλα δοκάρι και μέσα.



Οι γηπεδούχοι πήραν ακόμη μεγαλύτερη ώθηση από το γκολ και «έπνιξαν» τους φιλοξενούμενους με το συνεχές πρέσινγκ τους, με αποτέλεσμα να απειληθούν ελάχιστα. Το εκτός περιοχής σουτ του Μπ. Φερνάντες (15’), το οποίο κόντραρε και είχε κέρδος ένα κόρνερ, αλλά και το μακρινό σουτ του Κριστιάνο, που δεν ανησύχησε τον Όμπλακ, ήταν ουσιαστικά οι μοναδικές τρόπος του λέγειν απειλές των «κόκκινων διαβόλων». Αφού δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν.

Στο αντίστοιχο διάστημα, η Ατλέτικο είχε ένα άστοχο σουτ του Φέλιξ στο 28’ από εξαιρετική θέση, αλλά δίχως ισορροπία και κάποιες φάσεις οι οποίες έμειναν στη μέση. Όπως την αντεπίθεση με τον Κοντογκμπιά στο 26’, η οποία σταμάτησε για φάουλ. Ίσως και άδικα. Στις καθυστερήσεις, λίγο έλειψε, να γίνει το 2-0. Ο εξαιρετικός στο πρώτο μέρος, Λόντι, σέντραρε, η μπάλα κόντραρε και δεν τη βρήκε καλά ο Βρσάλικο, αυτή χτύπησε και στο πρόσωπο του Λίντελοφ, προτού καταλήξει στο δοκάρι.



Παρόμοιο το σκηνικό στα πρώτα λεπτά του β’ μέρους. Μπόλικο τρέξιμο από τη Ατλέτικο, η οποία δεν επέτρεπε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρεις διαδρόμους προς την περιοχή της. Σταδιακά, σχεδόν με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου άρχισε να κερδίζει κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Ράνκινγκ.

Μπενφίκα - Άγιαξ 2-2

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι, Μπενφίκα και Άγιαξ έμειναν στο 2-2, με την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League να κρίνεται στη ρεβάνς.

Τα είχε όλα το ματς του "Da Luz", εκτός από νικητή!



Μπενφίκα και Άγιαξ έμειναν στο 2-2 σε ένα πραγματικό ντέρμπι στη Λισαβόνα, ωστόσο όλα θα κριθούν στη ρεβάνς του Άμστερνταμ, στις 15 Μαρτίου.

Χρυσή αλλαγή για τους γηπεδούχους ο Γιάρεμτσουκ, δύο γκολ πέτυχε ο Αλέρ, το ένα όμως σε... λάθος τέρμα!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.