Header Ads


Μελισσανίδης στους παίκτες: «Αποτύχαμε και τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχω εγώ»

Μελισσανίδης στους παίκτες: «Αποτύχαμε και τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχω εγώ»


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρευρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και μίλησε στους παίκτες για την εικόνα της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, παρευρέθηκε την Παρασκευή (04/02) στα Σπάτα για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπως και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στην εκδήλωση που έγινε στις εγκαταστάσεις των Σπάτων ο Δημήτρης Μελισσανίδης ευχήθηκε στους παίκτες και δεν παρέλειψε να τους στείλει το δικό του μήνυμα, μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας το τελευταίο διάστημα αλλά και ενόψει της ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (09/02, 20:00), στο ΟΑΚΑ.

«Τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχω εγώ, μετά εσείς και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Πιστεύω ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ των δέκα τελευταίων χρόνων, και το καλύτερο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε. Και αυτό δείχνει το μέγεθος της αποτυχίας.

Γιατί αυτή είναι η αλήθεια ότι δυστυχώς αποτύχαμε και εφέτος. Είμαστε όλοι τόσο στεναχωρημένοι και εμείς και ο κόσμος που δεν μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας.

Όμως, στο χέρι σας είναι να αντιδράσετε και να το γυρίσετε. Μπορούμε να πάρουμε το Κύπελλο. Αρκεί να το πιστέψετε. Εχουμε υποχρέωση να δώσουμε λίγη χαρά στον κόσμο μας που δικαίως είναι πικραμένος.

Θα ήθελα να βρίσκομαι πιο πολύ κοντά σας αλλά δυστυχώς τον περισσότερο χρόνο μου τον αφιερώνω στην ολοκλήρωση του γηπέδου μας. Περιμένω από εσάς άμεση αντίδραση!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.