Header Ads


Στοίχημα: Λογικό φαβορί η Βαγιεκάνο

Στοίχημα: Λογικό φαβορί η Βαγιεκάνο


Πλούσια δράση και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Τετάρτης (2/2), με το βλέμμα να στρέφεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου διεξάγονται έξι αναμετρήσεις για την 21η αγωνιστική. Την ίδια στιγμή συνεχίζονται τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ δράση έχουμε και σε πολλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον στρέφεται στο παιχνίδι Βαγιεκάνο - Μαγιόρκα για το Κύπελλο Ισπανίας και ενώ εσείς μπορείτε να βρείτε στο Betarades.gr τα πάντα για το
betshop casino live.


Νοκ άουτ αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας. Δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάτι θετικό από την Αθλέτικ Μπιλμπάο την προηγούμενη αγωνιστική η Βαγιεκάνο, που γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-0. Έβαλε έτσι τέλος στο αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων που έτρεχε, στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 8η θέση μετά το πέρασμα 21 αγωνιστικών. 


Από την πλευρά της η Μαγιόρκα γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από τη Βιγιαρεάλ την προηγούμενη αγωνιστική και γνώρισε την τέταρτη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται σταθερά χαμηλά στη βαθμολογία και μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Ποιοτικότεροι οι γηπεδούχοι, έχουν σήμερα το πλεονέκτημα έδρας και το προβάδισμα για τη νίκη. 


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!  

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.