Header Ads


Οι σκέψεις Γιαννίκη για Παναθηναϊκό!

Οι σκέψεις Γιαννίκη για Παναθηναϊκό!


Ο Αργύρης Γιαννίκης προετοιμάζει την ΑΕΚ για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο αύριο το απόγευμα.

Η ΑΕΚ αύριο το απόγευμα καλείται να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Λεωφόρου, με την Ενωση να θέλει τη νίκη για να ηρεμήσει ακόμη περισσότερο από τους… διώκτες της. Αλλωστε ο ένας στόχος που της έμεινε είναι να μην τα κάνει μαντάρα και χάσει και την Ευρώπη φέτος.



Ο Αργύρης Γιαννίκης δεν μετρά πολλά καλά και μεγάλα αποτελέσματα στον πάγκο της ΑΕΚ και δεδομένα θα ήθελε πολύ το διπλό αύριο απέναντι στον ΠΑΟ.

Ο ομογενής κόουτς της ΑΕΚ αναμένεται να ξεκινήσει στην 11άδα με τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, τον Ρότα δεξί μπακ, τον Χατζισαφί αριστερό μπακ, τους Βράνιες και Τζαβέλλα στο κέντρο της άμυνας, τον Σιμόες με τον Σάκχοφ στον άξονα (αν ο Ουκρανός είναι σε θέση να αγωνιστεί, καθώς η σύζυγος του είναι ετοιμόγεννη στο Κίεβο), τον Γκαρσία δεξιά στην επίθεση, τον Τσούμπερ αριστερά και τον Αμραμπατ πίσω από τον Ανσαριφάρντ



Ο Αραούχο είναι έτοιμος αλλά σύμφωνα με τους γιατρούς μπορεί να αγωνιστεί για περίπου μισή ώρα.

Εκτός αγωνιστικής δράσης παραμένει ο Στάνκοβιτς και ο Γαλανόπουλος, που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας, ενώ υπάρχει και κρούσμα κορονοϊού που αφορά βασικό ποδοσφαιριστή.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.