Header Ads


Γιαννίκης: «Άδικο ο κόσμος να ρίχνει ευθύνες στον Μελισσανίδη»

Γιαννίκης: «Άδικο ο κόσμος να ρίχνει ευθύνες στον Μελισσανίδη»


Οι δηλώσεις του Αργύρη Γιαννίκη ενόψει του ματς της ΑΕΚ με τον Άρη!

Η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί από τον Άρη την Τετάρτη (02/02) με τον προπονητή της Ένωσης, Αργύρη Γιαννίκη, να κάνει δηλώσεις ενόψει του αγώνα.

Για το ότι μετά από 36 χρόνια η ΑΕΚ γνώρισε τρεις σερί εντός έδρας ήττες: «Είναι προσβλητικό και απαράδεκτο».

Για τα δύο πρόσωπα που έδειξε η ΑΕΚ στο ματς με τον Βόλο και για τη φυσική κατάσταση της ομάδας: «Όταν ξεκίνησα στην ΑΕΚ μιλούσαμε για εξέλιξη σωματική και πνευματική. Για να το πω πιο απλά η φυσική κατάσταση τότε δεν ήταν στο επίπεδο που θέλαμε. Γίνεται τεράστια δουλειά για να το βελτιώσουμε πράγμα που δεν είναι εύκολο μέσα στη σεζόν. Υπήρξε ανισορροπία με τους τραυματισμούς, τον κορονοϊό, δεν προπονούμασταν όλοι μαζί, αλλά οι βάσεις μπαίνουν σε άλλο σημείο της σεζόν».

Για τις αλλαγές που έκανε στο ματς με τον Βόλο: «Οι αλλαγές, ειδικά του Γκαρσία έγιναν για να προστατευτούν οι παίκτες, καθώς υπήρχε ενημέρωση στο ημίχρονο από το ιατρικό τιμ και αναλόγως πράξαμε».

Για τη μεταγραφή του Φράνσον: «Είναι ένας παίκτης που ήρθε να βοηθήσει και γι’ αυτό αποκτήθηκε».

Για την απογοήτευση και αν υπάρχει πίεση: «Τα άσχημα αποτελέσματα πρώτα απ’ όλα φέρνουν απογοήτευση σε όλους εμάς τους υπεύθυνους. Δεν νιώθω πίεση, έχω στόχους και όραμα και όσο αυτά δεν προχωρούν είμαι αφάνταστα στεναχωρημένος. Θέλω ο κόσμος της ΑΕΚ να είναι ευχαριστημένος, να είναι υπερήφανος για την ομάδα και λυπάμαι πάρα πάρα πολύ για τα τελευταία τρία εντός έδρας παιχνίδια που χάσαμε».

Για την κουβέντα με τον Μελισσανίδη: «Ο κύριος Μελισσανίδης κοιτάζει να μας παρέχει ό,τι έχουμε ανάγκη. Πιστεύω είναι άδικο ο κόσμος να του ρίχνει ευθύνες γιατί είναι ένας άνθρωπος που κάνει τα πάντα για την ΑΕΚ. Είναι ο ηγέτης της. Δεν παίζει αυτός, δεν προπονεί επίσης, ούτε προτείνει παίκτες. Όλοι εμείς στο ποδοσφαιρικό τμήμα πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να δουλέψουμε περισσότερο για να βελτιώσουμε τα πράγματα».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Ο Άρης είναι μια ποιοτική ομάδα, δουλεύει καιρό με τον ίδιο προπονητή, οπότε έχει αυτοματισμούς και συνοχή. Μας δυσκόλεψε στο πρώτο ματς για να κερδίσουμε εντός έδρας. Στην κατάσταση που βρισκόμαστε πρέπει να φτάσουμε στο μάξιμουμ της απόδοσης για να κερδίσουμε αυτό το ματς και είναι από τα πιο δύσκολα παιχνίδια μας μέχρι την έναρξη των play offs».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.