Header Ads


Τα πρώτα ονόματα για αντι-Γιαννίκης - Ποιος είναι το φαβορί

Τα πρώτα ονόματα για αντι-Γιαννίκης - Ποιος είναι το φαβορί


Πάει για την έκπληξη ο Δημήτρης Μελισσανίδης - Δείτε ποιος είναι φαβορί για να αναλάβει την ΑΕΚ, ποιος είναι στην κορυφή της λίστας
Το κλίμα στην ΑΕΚ είναι πολύ βαρύ, μετά και την αποτυχία στον τελευταίο στόχο που κυνηγούσε, το Κύπελλο Ελλάδας και όπως είναι λογικό άπαντες περιμένουν μια αντίδραση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η Ενωση προέρχεται από κακές εμφανίσεις και συνεχόμενες ήττες και μεγάλο μερίδιο για την τραγική εικόνα έχει φυσικά ο Αργύρης Γιαννίκης, ο οποίος δεν κατάφερε να δείξει κάτι από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία.

Έτσι λοιπόν, η κλεψύδρα για τον Έλληνα τεχνικό έχει αδειάσει και ουσιαστικά μένει μέχρι να φύγει από τον πάγκο της ΑΕΚ. Φαίνεται δύσκολο εώς απίθανο να γίνει κάποια αλλαγή πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι μετά το ματς στο Φάληρο θα υπάρξουν εξελίξεις.

Φαβορί ο Τζον Φαν'τ Σχιπ για τον πάγκο!


Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του enwsi.gr, πρώτο όνομα στη λίστα για αντικαταστάτης του Γιαννίκη, είναι ο πρώην ομοσπονδιακός, Τζον Φαν’τ Σχιπ, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος, μετά τη φυγή από τον πάγκο της Εθνικής.

Με την επιλογή αυτή, οι άνθρωποι της ΑΕΚ δείχνουν ότι θέλουν να επιλέξουν έναν κανονικό προπονητή και όχι υπηρεσιακό για τη συνέχεια της σεζόν.

Γίνεται πολλή κουβέντα για τον τεχνικό της ΑΕΚ Β, Σωκράτη Οφρυδόπουλο, όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, στην ΑΕΚ αν και υπάρχει εμπιστοσύνη στον Έλληνα τεχνικό, δε θα ήθελαν να... πειράξουν τώρα το project της δεύτερης ομάδας, ούτε να τον φορτώσουν με κάτι περισσότερο από παρουσία στον πάγκο σε ένα ή δύο ματς, αν υπήρχε απόλυτη ανάγκη. 

Από την άλλη επειδή υπάρχουν ευρύτερες σκέψεις για το μέλλον, για περιπτώσεις όπως αυτή που συζητείται με τον Φερνάντο Σάντος, φαίνεται πως θα ήθελαν να αποφύγουν και κάποια επιλογή, εφόσον χρειαστεί να αποχωρήσει ο Αργύρης Γιαννίκης, με δεσμευτικό χαρακτήρα για τη συνέχεια. Από αυτή την άποψη, παρουσιάζει ενδιαφέρον το πως θα αντιμετώπιζαν στην ΑΕΚ, την περίπτωση του πρώην ομοσπονδιακού, του Ολλανδού Τζον Φαν'τ Σιπ. Δε το αναφέρουμε τυχαία, καθώς έχει προταθεί. Και δεν είναι μια τυχαία περίπτωση για να πει κανείς πως τέθηκε υπόψη και πέρασε έτσι. 

Ο Φαν'τ Σιπ είναι ένας προπονητής που έχει εμπειρία από Ελλάδα και τριβή με Έλληνες ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων και παίκτες ενεργοί στην ΑΕΚ αυτή τη περίοδο. Δεν είναι άγνωστος γενικά στο περιβάλλον της ομάδας, ενώ έχει ένθερμους υποστηρικτές μεταξύ ανθρώπων που έχουν κατά καιρούς στενή συνεργασία με τα στελέχη της Ένωσης σε ζητήματα σχεδιασμού. Αν η ΑΕΚ χρειαστεί να αλλάξει προπονητή ο Ολλανδός σίγουρα θα βρεθεί στο προσκήνιο, όμως το ζήτημα είναι αν θα... συναντηθούν τα «θέλω» τους με αυτά του Φαν'τ Σιπ ως προς το χαρακτήρα της συνεργασίας και τη προοπτική της. Όπως θα αποτυπωθεί σε μια πιθανή συμφωνία. 

Παρόλα αυτά, όποιος πει αυτή τη στιγμή πως έχουν δρομολογηθεί πράγματα στο θέμα του πάγκου της ΑΕΚ, θα πει ψέματα. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.