Header Ads


Τα συμβόλαιο Πογιέτ στην Εθνική και ο γυμναστής της ΑΕΚ

Τα συμβόλαιο Πογιέτ στην Εθνική και ο γυμναστής της ΑΕΚ


Τρελά μπόνους στο συμβόλαιο του Πογιέτ - Γυμναστής από την ΑΕΚ στην Εθνική!
Επιμένω σήμερα με ρεπορτάζ Εθνικής και Πογιέτ. Χθες σας έγραψα ότι αναπόφευκτα με τον Ουρουγουανό στον πάγκο ο Πέτρος Μάνταλος θα γίνει ο νέος ηγέτης της Εθνικής.

Σήμερα θα σας γράψω για το συμβόλαιο του νέου τεχνικού της «γαλανόλευκης» και την πρώτη του εισήγηση για το τιμ του που είναι από την… ΑΕΚ.

Οι στάνταρ αποδοχές του Πογιέτ δεν θα είναι υψηλές, καθώς δέχθηκε μεγάλη μείωση στο κασέ του. Θα είναι 600 χιλιάρικα τον χρόνο, ήτοι 1,2 εκατ. ευρώ για τη διετία. Όμως, ο Πογιέτ θα έχει πολύ υψηλά μπόνους κατάκτησης στόχων.

Το πρώτο θα αφορά την πρώτη θέση στο Nation League και το δεύτερο πρόκριση στο Euro. Aν τα καταφέρει και τα δύο ο Ουρουγουανός, τότε στη διετία θα πάρει συνολικά κόντρα στα 2.000.000 ευρώ, ποσό που, για τα δεδομένα της ΕΠΟ, κρίνεται τεράστιο.

Όσον αφορά την πρώτη εισήγηση/αίτημα του Πογιέτ, αυτή αφορά το τιμ του και έχει να κάνει με τον γυμναστή της ΑΕΚ, τον Παναγιώτη Βούλγαρη, τον οποίο γνώρισε στην Ένωση και από τότε τον παίρνει παντού μαζί του. Έτσι θα τον έχει στο πλάι του και στην Εθνική ομάδα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.