Header Ads


Στοίχημα: Μάχη αστέρων με φαβορί στο Παρίσι

Στοίχημα: Μάχη αστέρων με φαβορί στο Παρίσι


Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει στη δράση με δύο σπουδαία παιχνίδια και τα βλέμματα είναι στραμμένα σήμερα Τρίτη (15/02) στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Πλούσιο το σημερινό κουπόνι σε προγνωστικά στοιχήματος με δράση στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας αλλά και σε αρκετά πρωταθλήματα. Η σημερινή πρόταση του Betarades.gr έρχεται από το Τσάμπιονς Λιγκ και την αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.
 
Την έδρα της με στόχο να αποκτήσει το προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί σήμερα η Παρί Σεν Ζερμέν. Η πρωτοπόρος του γαλλικού πρωταθλήματος έρχεται από τη νίκη κόντρα στη Ρεν με 1-0 και συμπλήρωσε 15 παιχνίδια αήττητη στη Ligue 1.
 
Από την πλευρά της η Ρεάλ Μαδρίτης δίνει… δικαιώματα με τις εμφανίσεις της στα τελευταία ματς, στο πιο πρόσφατο έμεινε στο 0-0 με τη Βιγιαρεάλ εκτός έδρας, ενώ βρίσκεται στην κορυφή της Λα Λίγκα και στο +4 από τη Σεβίλλη. Η Παρί προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί στο σημερινό ματς, σε καμία περίπτωση η Ρεάλ δεν μπορεί να υποτιμηθεί, ωστόσο η παρουσία του Καρίμ Μπενζεμά στο αρχικό σχήμα παραμένει αμφίβολη και αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα για τους “Μερένγκες”. Περιμένουμε πως στη σημερινή μονομαχία θα “μιλήσει” η έδρα, με τους Παριζιάνους να έχουν τον πρώτο λόγο.
 
Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας! Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.