Header Ads


Στοίχημα: Προβάδισμα στην έδρα

Στοίχημα: Προβάδισμα στην έδρα


Εξαιρετικά ενδιαφέρον το σημερινό κουπόνι οπαπ της Τρίτης (08/02) με το βλέμμα να στρέφεται στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά και στο Κύπελλο Ιταλίας. Την ίδια στιγμή δράση έχουμε και σε αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ωστόσο το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην αναμέτρηση του “St. James Park”, όπου η Νιουκάστλ υποδέχεται την Έβερτον. Εσείς μπορείτε να βρείτε στο Betarades.gr τα πάντα γύρω από τη θεωρία στοιχήματος αλλά και επεξήγηση για το ασιατικό χάντικαπ.
 
Παιχνίδι δίχως αύριο για τις δύο ομάδες που δίνουν μάχη για την εξασφάλιση της παραμονής στην Πρέμιερ Λιγκ. Πήρε βαθμολογική ανάσα την προηγούμενη αγωνιστική η Νιουκάστλ, που επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Λιντς. Παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη και στο -1 από τις θέσεις της σωτηρίας, γνωρίζει πως η νίκη στο σημερινό ματς είναι κάτι περισσότερο από μονόδρομος.
 
Από την άλλη η Έβερτον πήρε αποτέλεσμα ψυχολογίας στο Κύπελλο, καθώς επικράτησε με 4-1 της Μπρέντφορντ. Η εικόνα της φυσικά δεν είναι ανάλογη και στο πρωτάθλημα, όπου έχει ηττηθεί στα 4/5 πιο πρόσφατα ματς, έχει πανηγυρίσει μια νίκη στις 14 τελευταίες αγωνιστικές και βρίσκεται στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Περιμένουμε πως οι δύο ομάδες θα παίξουν τα ρέστα τους στην αποψινή αναμέτρηση, με τη Νιουκάστλ να έχει το προβάδισμα στην έδρα της.
 
Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.