Header Ads


«Με Γιαννίκη η ΑΕΚ κόντρα σε Απόλλωνα, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!»

«Με Γιαννίκη η ΑΕΚ κόντρα σε Απόλλωνα, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!»


Την εκτίμηση ότι -παρά την τραγική εικόνα της ΑΕΚ- δεν θα τεθεί άμεσα θέμα προπονητή και ότι ο Γιαννίκης θα πάρει παράταση ζωής με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό έκανε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Για τις επιπλέον αναταράξεις που προκαλεί στην ΑΕΚ η νέα ήττα από τον Άρη και το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα αποχώρησης του Αργύρη Γιαννίκη μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, χαρακτήρισε αδιανόητη την αλλαγή Γκαρσία-Βράνιες στις καθυστερήσεις, που είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί ένα ματς που σ’ εκείνο το σημείο φαινόταν ότι μπορεί και να το κερδίσει η «Ένωση».

Παρόλο που τόνισε λοιπόν ότι μοιάζει να μη λειτουργεί τίποτα σωστά (με τέσσερις ήττες σε πέντε ματς) και να έχει χαθεί η εμπιστοσύνη ανάμεσα στους παίκτες και τον προπονητή, εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Αντίθετα, χαρακτήρισε πιθανότερο να παραμείνει στον πάγκο και να του δοθεί η ευκαιρία να κερδίσει παράταση ζωής στα καθοριστικά ματς για Κύπελλο και πρωτάθλημα με ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό αντίστοιχα.

  Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.