Header Ads


Γίνεται Έλληνας ο Καρίμ Ανσαριφάρντ!

Γίνεται Έλληνας ο Καρίμ Ανσαριφάρντ!


Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ σκόραρε στον αγώνα της της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα έπειτα από ένα μήνα…αφλογιστίας.

Ο Ιρανός φορ είχε βγάλει γκολ στο ματς με τον Παναιτωλικό στις 16 Ιανουαρίου κι έκτοτε…σίγησε στους αγώνες κατά σειρά με ΠΑΟΚ (Κύπελλο), Ατρόμητο, Άρη, Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΟΚ (Κύπελλο) και Ολυμπιακό.



Η επιστροφή στα γκολ αποτελεί το πρώτο ευχάριστο γεγονός για τον 31χρονο επιθετικό, δεδομένου πως στην άκρη του κοντινού ορίζοντα ξεπροβάλλει κι άλλο ακόμα καλύτερο.   

Ο Ανσαριφάρντ από το περασμένο καλοκαίρι συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα κριτήρια και φρόντισε να καταθέσει όλα τα απαιτούμενα έγγραφα για την έκδοση ελληνικού διαβατηρίου, το οποίο είναι πλέον καθαρά θέμα χρόνου να περιέλθει στην κατοχή του.

Κάτι που αυτομάτως θα τον...βαφτίσει κοινοτικό και έτσι θα απελευθερώσει μια θέση ξένου στο ρόστερ της Ένωσης προσφέροντας συγχρόνως μεγαλύτερη ευελεξία και γκάμα επιλογών στους «κιτρινόμαυρους».

Ο γάμος με Ελληνίδα και η τριετία

Ο Ανσαριφάντ παντρεύτηκε την Ελληνίδα, Αλεξάνδρα – Σοφία Καλούλη τον Αύγουστο του ΄18 στο Δημαρχείο της Βούλας.



Η νομοθεσία στην Ελ προβλέπει πως αν κάποιος ξένος υπήκοος έχει παντρευτεί Ελληνίδα και συμπληρώσει τρία χρόνια γάμου μαζί της, τότε αυτομάτως μπορεί να καταθέσει τα χαρτιά του για την κατοχή ελληνικού διαβατηρίου.

Στην προκειμένη περίπτωση, ο Καρίμ συμπλήρωσε την συγκεκριμένη τριετία το καλοκαίρι του ΄21 και όπως προαναφέραμε βρίσκεται εν αναμονή της έκδοσης ελληνικού διαβατηρίου που θα τον βάλει ως κοινοτικό με την φανέλα της ΑΕΚ στην «Αγια – Σοφιά» κι ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του ΄23.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.