Header Ads


Στοίχημα: “Τελικός” με γκολ στο ΟΑΚΑ

Στοίχημα: “Τελικός” με γκολ στο ΟΑΚΑ


Το σημερινό κουπόνι οπαπ τα έχει όλα! Δράση στην Πρέμιερ Λιγκ και σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και παιχνίδια για το Κύπελλο Ελλάδος, με το ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ να δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα. Η σπουδαία αναμέτρηση του ΟΑΚΑ είναι αυτή που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά και την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Φυσικά στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε αναλύσεις και προγνωστικά για όλα τα σημαντικά παιχνίδια της ημέρας αλλά και αποτελέσματα ποδοσφαιρου!
 
Δεύτερο παιχνίδι για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης, με το 0-0 της Τούμπας να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου μεταξύ τους ματς. Στην άκρη τις δύο διαδοχικές ήττες από Βόλο (1-2) και Άρη (2-1) άφησε την προηγούμενη αγωνιστική η ΑΕΚ, που επικράτησε με 3-0 του Απόλλων Σμύρνης. Αποτέλεσμα ψυχολογίας πριν το αποψινό σπουδαίο παιχνίδι, το Κύπελλο είναι βασικός στόχος για την Ένωση, που θα τα δώσει όλα για την πρόκριση.
 
Βασικός στόχος και του ΠΑΟΚ το Κύπελλο, με την ομάδα του Λουτσέσκου να έρχεται από τη νίκη με 2-1 στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Τρέχει ένα αήττητο σερί 12 αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκεται στη 2η θέση του πρωταθλήματος και στο +5 από την ΑΕΚ. Αμφότερες οι ομάδες “παίζουν” τη χρονιά τους στο αποψινό ντέρμπι, η Ένωση διαθέτει ποιότητα από τη μέση και μπροστά και θα ρισκάρει, από την άλλη ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει το γκολ που θα του δώσει σαφές προβάδισμα, τη στιγμή που παίρνει σκοράρισμα από αρκετούς παίκτες.
 
Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.