Header Ads


Τζαβέλλας: «Δεν αναζητώ καμία δικαιολογία, ορθώς δέχομαι σκληρή κριτική»

Τζαβέλλας: «Δεν αναζητώ καμία δικαιολογία, ορθώς δέχομαι σκληρή κριτική»


Λάθη κάνουν όλοι και ουδείς αναμάρτητος. Ο Γιώργος Τζαβέλλας ξέφυγε χθες στο Βικελίδης αντιδρώντας σε χυδαιότητες, αλλά ως όφειλε αναγνώρισε το λάθος του με μια δήλωση χωρίς «αλλά».

Ο αμυντικός της ΑΕΚ υπέπεσε χθες (2/2) στο "Κλ.Βικελίδης" σε ένα πολύ μεγάλο ατόπημα, καθώς χρησιμοποίησε μία απαράδεκτη φράση προς τους γηπεδούχους, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στο γκολ του Αραούχο. 

Λάθη ωστόσο, ακόμη κι αυτού του μεγέθους, μπορεί να κάνουν όλοι κι ο διεθνής στόπερ αναγνώρισε το σφάλμα του. Με ανάρτησή του στο Instasgram έσπευσε να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του χωρίς... "ναι μεν αλλά", τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ορθώς δέχεται σκληρή κριτική. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Τζαβέλλας:

«Η αντίδρασή μου πάνω στην ένταση της στιγμής του πανηγυρισμού της ισοφάρισης απογοήτευσε, στεναχώρησε και πίκρανε εμένα περισσότερο από τον οποιοδήποτε. Δεν αναζητώ την παραμικρή δικαιολογία. Δεν θα σταθώ καν στις προσφορές στο πρόσωπό μου και σε μέλη της οικογένειάς μου σε όλη τη διάρκεια ενός αγώνα με τόσο δυνατούς συμβολισμούς. Και μόνο λόγω της εμπειρίας μου στα ελληνικά γήπεδα, όφειλα να ελέγξω τον εαυτό και ορθώς δέχομαι τη σκληρή κριτική. Το μόνο που ζητάω, όμως, ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου, είναι κάποια στιγμή να σταματήσουμε να ανεχόμαστε συμπεριφορές που υποδαυλίζουν το μίσος και βγάζουν τον χειρότερο εαυτό μας. Με πρώτον εμένα! Εκφράζω τη συγγνώμη μου μαζί με τον σεβασμό μου στη μνήμη του 19χρονου Άλκη».



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.