Header Ads


Παρέμβαση Γιαννίκη - Λήξαν το επεισόδιο Βράνιες με Άμραμπατ!

Παρέμβαση Γιαννίκη - Λήξαν το επεισόδιο Βράνιες με Άμραμπατ!


Ένταση ανάμεσα σε Βράνιες-Άμραμπατ στη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Τζαβέλλα να μπαίνει στη μέση - Λήξαν θεωρείται το θέμα, με τους δυο τους να φεύγουν αγκαλιασμένοι.

Επεισόδιο και μάλιστα… εις διπλούν είχαμε στη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα!



Σε ανύποπτη στιγμή στο κέντρο του γηπέδου, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, υπήρξε ένταση μεταξύ Βράνιες-Άμραμπατ, με τον Βόσνιο στόπερ να κινείται απειλητικά προς το μέρος του Μαροκινού!

Δίπλα τους ευτυχώς ήταν ο Τζαβέλλας, οποίος συγκράτησε τον Βράνιες, πριν γίνει σύρραξη. Αλλά αμέσως μετά ο Βράνιες κινήθηκε ξανά εναντίον του Άμραμπατ σε στημένο, με τον Τζαβέλλα να τους βάζει τις φωνές και να τους τραβάει, για να χωριστούν, ζητώντας ψυχραιμία.

Ο κόσμος, φυσικά, στο γήπεδο είδε το σκηνικό και άρχισε να αποδοκιμάζει έντονα, σε ένα παιχνίδι, άλλωστε, που μέχρι να ανοίξει το σκορ ο Μάνταλος οι «κιτρινόμαυροι» αποδοκίμαζαν συχνά-πυκνά, φωνάζοντας το γνωστό σύνθημα «ΑΕΚ, ΑΕΚ, αυτό δεν είναι ΑΕΚ».

Με τη λήξη της αναμέτρησης και τη νίκη της ΑΕΚ, ο Αργύρης Γιαννίκης παρενέβη, τους μίλησε και οι δύο ποδοσφαιριστές έδωσαν τα χέρια. 



Από την «Ένωση» τονίζουν πως ήταν μια ένταση πάνω στο ματς και ότι οι δύο παίκτες έφυγαν αγκαλιά από το γήπεδο, στα αποδυτήρια ήταν μια χαρά και δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα για την ομάδα.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.