Header Ads


«Όρθια» με γκολάρα Τζούντα Γκαρσία κόντρα στον Εργοτέλη η ΑΕΚ Β' !

«Όρθια» με γκολάρα Τζούντα Γκαρσία κόντρα στον Εργοτέλη η ΑΕΚ Β' !


Ο Γκαρσία έβαλε την ΑΕΚ Β’ μπροστά με φοβερή προσπάθεια στο 16’, αλλά ο Εργοτέλης ανέκαμψε και με το πέναλτι του Κόνραντ στο 33’ πήρε την ισοπαλία (1-1) που τουλάχιστον δικαούταν στην Καλλιθέα.

ΑΕΚ Β’ και Εργοτέλης ήρθαν ισόπαλοι 1-1, στο εναρκτήριο σημερινό ματς του Β’ ομίλου της Super League 2, με το «φωτοβολίδα» του Γκαρσία στο 16’ και το πέναλτι του Κόνραντ στο 33’ να καθορίζουν το τελικό αποτέλεσμα, στην αναμέτρηση που έκαβε χώρα στην Καλλιθέα για την 21η αγωνιστiκή του Β' ομίλου της φετινής Betsson Super League 2.



Οι Κρητικοί μπήκαν καλύτερα στο ματς. Είδαν τον Γκίνη να λέει «όχι» στο σουτ του Κόνραντ στο 11’, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Λάτσι απομάκρυνε πάνω στην γραμμή το πλασέ του Κοκκίνη…

Ωστόσο, κόντρα στην ροή του αγώνα και χάρη στην ατομική ποιότητα του Τζούντα Γκαρσία, η «Ένωση» πήρε το προβάδισμα στο 16’, με το εκπληκτικό σουτ του από τα 30 μέτρα που κατέληξε στο «γάμα» της εστίας του Τσέλιου!


Ενώ ο Γιούσης έφτασε κοντά και στο 2-0, αλλά η προσπάθεια του στο 20ο λεπτό πέρασε ελάχιστα άουτ.

Τελικά, ο Εργοτέλης κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 32’, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κόνραντ, καθώς ο Λάτσι ανέτρεψε τον Μπουτσάκη προηγουμένως.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η ΑΕΚ Β’ εκείνη που ξεκίνησε πιο πιεστικά, κράτησε την μπάλα περισσότερο, χωρίς όμως να γίνει απειλητική.

Αντιθέτως, οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή φάση λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, με το συρτό σουτ του Πέιου να περνάει ελάχιστα άουτ.

Οι «κιτρινόμαυροι» πήγαν να…. κλέψουν το ματς, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά η κεφαλιά του Κοσίδη σταμάτησε πάνω στον Τσέλιο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:



ΑΕΚ Β’ (Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Κορνέζος, Ραντόνια, Μιτάι (71’ Γεωργέας), Λάτσι (46’ Γιαννούτσος), Μουστακόπουλος (90’+5’ Αρβανίτης), Ρουκουνάκης, Γιούσης, Τζούντα Γκαρσία, Παρράς, Γκολφίνος (71’ Κοσίδης).

Εργοτέλης (Μπαδήμας): Τσέλιος, Ντουμάνης (72’ Κατσούρη), Σερβιλάκης, Μίκο, Σαρρής (59’ λ.τ. Κόλα), Μπουτσάκης (83’ Νεράλ), Πέιος, Βουτσάς, Κοκκίνης (72’ λ.τ. Κουτάντος), Κόνραντ (83’ Πατρινός), Άμπι.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.