Header Ads


«Η πρώτη απόφαση Μελισσανίδη μετά το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ»

«Η πρώτη απόφαση Μελισσανίδη μετά το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ»


Ποιος παίκτης πολύ δύσκολα θα παραμείνει πλέον στην ΑΕΚ αν επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο δημοσίευμα.. 
Η ΑΕΚ ζει μια εφιαλτική σεζόν, καθώς χθες με σοκαριστικό τρόπο έχασε και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου μέσα από τα χέρια της.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του betcosmos.com

Πλέον, ήρθε η ώρα για αποφάσεις και όλοι περιμένουν τον Δημήτρη Μελισσανίδη να δράσει. Οι περισσότεροι, βέβαια, περιμένουν εξελίξεις με τον Γιαννίκη, ωστόσο ανεξάρτητα τι θα γίνει με τον Έλληνα τεχνικό, εγώ βλέπω ότι η πρώτη απόφαση αφορά πρωτοκλασάτο παίκτη που δύσκολα πλέον θα παραμείνει στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ.

Ο λόγος για τον Τσούμπερ, ο οποίος σε ένα ακόμη ντέρμπι ήταν κακός, δεν έκανε τη διαφορά και έδωσε συνέχεια στο παρατεταμένο ντεφορμάρισμά του. Ο Ελβετός δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη στην αρχή της σεζόν που έκανε... παπάδες και πλέον θεωρείται δύσκολο να δοθούν τα 2 και πλέον εκατομμύρια της ρήτρας απόκτησής του.


Μάλιστα, όπως έμαθα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ περίμεναν από τον Τσούμπερ να «ξυπνήσει» στο χθεσινό ματς, ένα από τα πιο κρίσιμα της χρονιάς και να δείξει την πραγματική του αξία, ανατρέποντας το εις βάρος του κλίμα, αλλά τελικά δεν το έκανε. 

Ο Ελβετός έμεινε πάλι στη μετριότητα κι έχασε ίσως την τελευταία του ευκαιρία να γυρίσει το χαρτί. Θεωρώ ότι και... παπάδες να κάνει από εδώ και πέρα, οι Κιτρινόμαυροι θα το σκεφτούν πολύ να μπουν στη διαδικασία να δώσουν τόσα χρήματα για την απόκτησή του.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.