Header Ads


Ματίγια: «Δεν έκανα χειρονομία, πήγα να αφιερώσω το γκολ στην έγκυο γυναίκα μου»

Ματίγια: «Δεν έκανα χειρονομία, πήγα να αφιερώσω το γκολ στην έγκυο γυναίκα μου»


Ο Χαβιέ Ματίγια κατά την απολογία του στον αθλητικό δικαστή αρνήθηκε τις κατηγορίες πως πανηγύρισε το γκολ του στη νίκη του Άρη επί του Παναιτωλικού πιάνοντας τα γεννητικά του όργανα.

Ο Χαβιέ Ματίγια απολογήθηκε αυτοπροσώπως στον αθλητικό δικαστή για τον πανηγυρισμό του μετά το γκολ με τον Παναιτωλικό. Ο Ισπανός μέσος του Άρη υποστήριξε πως δεν έκανε χειρονομία πιάνοντας τα γεννητικά του όργανα και πως παρεξηγήθηκε η κίνησή του να πιάσει τη φανέλα του για να τη σηκώσει και να βάλει από κάτω την μπάλα, προκειμένου να αφιερώσει το τέρμα στην εγκυμονούσα σύζυγό του.

«Ήταν το πρώτο γκολ που πέτυχα τους δύο μήνες που γνωρίζω ότι η γυναίκα μου είναι έγκυος στο πρώτο μας παιδί και ήθελα να της αφιερώσω το γκολ. Αυτό που αποτυπώνει η συγκεκριμένη φωτογραφία, αποτυπώνεται από όλες τις φωτογραφίες μαζί και όχι μόνο από τη συγκεκριμένη. Μόνο αυτό τον πανηγυρισμό είχα στον μυαλό μου, να βάλω τη μπάλα κάτω από τη φανέλα και να το αφιερώσω στη γυναίκα μου. Δεν συνειδητοποίησα ότι φαινόταν ότι έκανα κάτι τέτοιο. Δεν το κατάλαβα, μου το είπαν μετά από δύο μέρες. Ήταν δίπλα μου παίκτες του Παναιτωλικού και δεν μου είπαν κάτι», ανέφερε.
Ο δικηγόρος του Άρη, Παναγιώτης Μπιλίρης, ισχυρίστηκε ότι και ο διαιτητής Τζήλος και το VAR είδαν τον πανηγυρισμό και δεν έκαναν κάτι. «Ο VAR είδε τη φάση, ο Τζήλος είχε πολύ καλό οπτικό πεδίο και δεν έκαναν κάτι. Αντέδρασε κάποιος αντίπαλος; Όχι. Η δίωξη λέει ότι έγινε κίνηση προς τους αντίπαλους παίκτες και τους οπαδούς αλλά κανένας δεν αντέδρασε. Ξεκίνησε για να πανηγυρίσει με τη φανέλα και δεν προσέβαλε κανέναν. Κανένας αντίπαλος δεν του είπε κάτι. Η δίωξη έγινε με βάση τα δημοσιεύματα από τα σάιτ».

Η απόφαση αναμένεται εντός της ημέρας και ο Ματίγια απειλείται με ποινή δύο αγωνιστικών.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.