Header Ads


Σοβαρό πρόβλημα με Στάνκοβιτς στην ΑΕΚ!

Σοβαρό πρόβλημα με Στάνκοβιτς στην ΑΕΚ!


Πρήστηκε πάλι το γόνατο του, σε εφιάλτη εξελίσσεται για τον Αυστριακό γκολκίπερ η αποθεραπεία του σε μια επέμβαση ρουτίνας!

Δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά για τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος εμφανίστηκε σήμερα στα Σπάτα ξανά με ερεθισμένο γόνατο. 



Ο Αυστριακός γκολκίπερ, μια ημέρα μετά την επανένταξη του στο κανονικό πρόγραμμα, δεν μπόρεσε να προπονηθεί για δεύτερη μέρα σε φουλ ρυθμούς, αφού ήταν εμφανές ένα πρήξιμο στο γόνατο και συγκεκριμένα στο σημείο που είχε κάνει την αρθροσκόπηση – καθαρισμό.

Αυτό σημαίνει, πως η αποθεραπεία του παίκτη, μετά από μια επέμβαση ρουτίνας, εξελίσσεται σε εφιάλτη, αφού δεν συνέρχεται με τίποτα και δεν μπορεί να επανέλθει στα πλάνα του Αργύρη Γιαννίκη, την ώρα που η ομάδα στερείται τον βασικό της γκολκίπερ από της 7 Δεκεμβρίου, εδώ και πλέον δύο μήνες και κάτι παραπάνω.



Θυμίζουμε, πως ο Λιβάι Γκαρσία, με την ίδια επέμβαση, επέστρεψε στις 20 με 25 ημέρες όπως και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που κάνουν αρθροσκόπηση – καθαρισμό απουσιάζουν για ένα παρόμοιο διάστημα που δεν ξεπερνά τον μήνα. Δυστυχώς τα πράγματα για τον Στάνκοβιτς, είναι διαφορετικά και πλέον μένει να δούμε τι θα συμβεί από εδώ και πέρα και πιο ακριβώς είναι το πρόβλημα που προκαλεί τον συνεχόμενο ερεθισμό στο γόνατο του.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.