Header Ads


Σάκκαρη: «Ήμουν στο νοσοκομείο όλο το πρωί της Τρίτης»

Σάκκαρη: «Ήμουν στο νοσοκομείο όλο το πρωί της Τρίτης»


Η Μαρία Σάκκαρη αποκάλυψε ότι ταλαιπωρήθηκε με το στομάχι της, λίγες ώρες πριν μπει στη μάχη του Qatar Open.

«Το τουρνουά δεν άρχισε με τον τρόπο που ήθελα», είπε η 26χρονη τενίστρια στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη επί της Κόκο Γκοφ στα προημιτελικά της διοργάνωσης. 

«Ήμουν στο νοσοκομείο την Τρίτη όλο το πρωί. Είχα έναν δυνατό πόνο χαμηλά στο στομάχι και δεν ήξερα αν θα μπορούσα να παίξω. Ήταν πολύ άσχημο, πέθαινα. Τρεις ώρες πριν το ματς έφυγα από το νοσοκομείο και είπα ότι θα προσπαθούσα να παίξω, να δω τι θα μπορούσα να κάνω. Τρεις μέρες μετά είμαι στα ημιτελικά. Αυτό μου έδωσε αυτοπεποίθηση, γιατί δείχνει πόση πνευματική και σωματική δύναμη έχω, διότι ήταν μια πολύ δύσκολη Τρίτη. Είμαι καλύτερα τώρα, όχι 100%, ακόμα έχω κάποιους πόνους στο στομάχι. Καταλαβαίνεις, όμως, ότι είμαι σε καλή κατάσταση και νιώθω καλά με τον τρόπο που έπαιξα σήμερα και χθες.»

Η Μαρία μίλησε και τον τρόπο που χειρίστηκε την ήττα από την Ανέτ Κονταβέιτ στον τελικό της Αγίας Πετρούπολης. 

«Ήταν, όπως φαντάζεστε, μια πολύ απογοητευτική ήττα. Παρόλο που η Ανέτ έπαιξε πολύ καλά, ήξερα ότι ήμουν πολύ κοντά στον τίτλο και πήρα τρεις μέρες ρεπό. Δεν έκανα τίποτα, μηδέν τένις. Έπρεπε, όμως να επιστρέψω στο tour, έπρεπε να ετοιμαστώ για αυτό το τουρνουά. Όσο συντομότερα ξεφορτώνεσαι τις αρνητικές σκέψεις μετά από ήττα σε τελικό, τόσο καλύτερα επιστρέφεις. Αυτό ήταν που έκανα πολύ καλά. Απλά ήρθα εδώ, χαλάρωσα με την ομάδα μου και είναι εδώ και το αγόρι μου, κάτι που βοηθάει αρκετά. Απολαμβάνω τον χρόνο μου εδ;v. Πάντα μου παίρνει 24 ώρες για να είμαι ξανά καλά πνευματικά. Τη Δευτέρα το βράδυ ήμουν εντάξει, απλά χρειαζόμουν ξεκούραση διότι ο ημιτελικός και ο τελικός ήταν συνολικά 6.5 ώρες». 

Όσο για το ματς με την Γκοφ; «Είμαι πολύ χαρούμενη με το επίπεδο του παιχνιδιού μου. Διασκεδάζω, απολαμβάνω το τένις μου και πιστεύω ότι ήταν ένα σταθερό ματς από την πλευρά μου. Έπρεπε να παίξω καλό τένις, διότι είναι δύσκολος αντίπαλος η Κόκο και είμαι ενθουσιασμένη που είμαι στα ημιτελικά».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.