Header Ads


Ο αντίπαλος της ΑΕΚ για Φερνάντο Σάντος!

Ο αντίπαλος της ΑΕΚ για Φερνάντο Σάντος!


Η αποκάλυψη για Φερνάντο Σάντος - Ποια είναι η ομάδα που βολιδοσκόπησε τον Πορτογάλο προπονητή δίνοντας του ένα τεράστιο συμβόλαιο και γιατί περιμένει στη... γωνία, παρότι την απέρριψε.



ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ/1: που κολλάει εδώ ο εκλέκτορας της Εθνικής Πορτογαλίας και προπονητικός πόθος του Δημήτρη Μελισσανίδη (και όχι μόνο) για τον πάγκο της ΑΕΚ απο το καλοκαίρι και μετά; Ψάχνοντας , λοιπόν, στην μανατζερική πιάτσα, αυτή που ξέρει πρόσωπα/πράγματα/καταστάσεις στην Σαουδική Αραβία πιάσαμε...λαβράκι! Η Αλ Χιλάλ του Ριάντ, η πιο πλούσια ομάδα και κορυφαίο κλάμπ της χώρας σε τίτλους (με 17 πρωταθλήματα και 2 Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας, το δεύτερο με προπονητή τον Ραζβάν Λουτσέσκου το 2019), που ελέγχεται ουσιαστικά απο την βασιλική οικογένεια (αυτή καλέ που μέσω εταιριών έχει πλέον τον έλεγχο και της Νιουκάστλ), είναι η μεγαλή ανταγωνίστρια της ΑΕΚ και του "Τίγρη" στην διεκδίκηση του Φερνάντο Σάντος!! 100% αυτό που σας γράφω...

ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ/2: ο 67χρονος εκλέκτορας εδώ και 12 χρόνια (μια 4ετία στην Εθνική Ελλάδας, για να ακολουθήσει η 8ετία του στην Εθνική Πορτογαλίας), δέχθηκε αρχές Φεβρουαρίου βολιδοσκόπηση για λογαριασμό της Αλ Χιλάλ! Για την ακρίβεια μια δελεαστική πρόταση να την αναλάβει με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2024 και συνολικές αποδοχές πάνω απο 13.000.000 ευρώ!! Το deal θα είχε την "σφραγίδα" μεγάλου Πορτογάλου ατζέντη και γνωστού Γάλλου δικηγόρου. Ο Φερνάντο Σάντος όμως, δεν ... δελεάστηκε, δήλωσε πιστός στην Εθνική Πορτογαλίας κι απόλυτα συγκεντρωμένος στην προσπάθεια που θα κάνει τον άλλον μήνα για να περάσει απο δυο μπαράζ στην τελική φάση του Μουντιάλ που θα γίνει στο Κατάρ. 



ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ/3: το ζητούμενο βεβαίως είναι τι θα γίνει / θα κάνει, στο ενδεχόμενο  να αποκλειστεί η Πορτογαλία στα τέλη Μαρτίου. Δεν έχω τώρα απάντηση, ούτε νομίζω όμως, κανείς άλλος!! Ούτε μπορεί κάποιος ακόμη να το προβλέψει. Έχει ένα πολύ ισχυρό συμβόλαιο με την πορτογαλική Π.Ο. ως τον Ιούλιο του 2024 αλλά έχει δηλώσει κιόλας πως αν αποτύχει να πάρει την πρόκριση, αυτομάτως θα παραιτηθεί! Εφόσον συμβεί αυτό θα μένει να φανούν και οι προθέσεις του. Αν θα θέλει δηλαδή να ξεκουραστεί/απέχει απο τους πάγκους για ένα διάστημα ή θα επιστρέψει άμεσα και μετά απο μια 12ετία στην καθημερινή δουλειά συλλόγου (μπορεί και να έχει... ξεσυνηθίσει). Και σίγουρα δεν θα είναι μόνο η ΑΕΚ τότε που θα θελήσει να τον δελεάσει. Για παράδειγμα, η Αλ Χιλάλ έκλεισε προπονητή , τον γνωστό Αργεντινό Ραμόν Ντίας, αλλά με συμβόλαιο ως τις 30 Ιουνίου του 2022! Υπάρχει βέβαια οψιόν για τον 62χρονο προπονητή που προηγουμένως απολύθηκε απο την Αλ Νασρ του Ντουμπάι αλλά στο Ριάντ λένε πως αν ο Σάντος είναι διαθέσιμος, η Αλ Χιλάλ θα επανέλθει για να τον "υπογράψει"/πείσει!!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.