Header Ads


Καθυστερεί ο Λάνγκφορντ - Στροφή σε Σέλβιν Μακ η ΑΕΚ!

Καθυστερεί ο Λάνγκφορντ - Στροφή σε Σέλβιν Μακ η ΑΕΚ!


Ο Κιθ Λάνγκφορντ ζήτησε και άλλο χρόνο από την ΑΕΚ που θέλει να έχει τον παίκτη εδώ για το Κύπελλο!
Περιπλέκεται το θέμα του Κιθ Λάνγκφορντ για την ΑΕΚ.

Παρά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για την άφιξη του αυτήν την εβδομάδα στην Ελλάδα, αυτό δεν ισχύει καθώς ο ίδιος ο Λάνγκφορντ ζήτησε και άλλο χρόνο από τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Η συμφωνία μεταξύ των 2 πλευρών είναι δεδομένη, όμως ο Αμερικανός σκόρερ έχει να διευθετήσει κάποια οικογενειακά ζητήματα που έχουν προκύψει και δεν του επιτρέπουν να έρθει άμεσα στην Ελλάδα.

Όπως είναι κατανοητό η ΑΕΚ θέλει να ενισχυθεί ενόψει του Φάιναλ-4 του Κυπέλλου για αυτό δεν θα περιμένει πολύ ακόμα τον Αμερικανό. Για αυτό τον λόγο στράφηκε στον Σέλβιν Μακ που είναι ελεύθερος αυτήν την περίοδο και κάνει ατομικές προπονήσεις. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και η Ένωση θέλει να συμφωνήσει μαζί του, σε περίπτωση που ο Λάνγκφορντ καθυστερήσει και άλλο. Ο Στέφανος Δέδας θα ήθελε να έχει έναν ακόμα παίκτη στο παιχνίδι με την Λάρισα, μια εβδομάδα πριν το Κύπελλο για να μπορέσει να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Αν ο Κιθ Λάνγκφορντ δεν επισπεύσει τις διαδικασίες ώστε να έρθει στην Αθήνα και να ενσωματωθεί στην ομάδα, τότε η ΑΕΚ θα στραφεί στον Μακ. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, έχει τα χαρτιά του στην Ελληνική ομοσπονδία και ως εκ τούτου μπορεί να αγωνιστεί στην Ένωση. Τις επόμενες μέρες αναμένονται οι τελικές εξελίξεις.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.