Header Ads


Σταματάει τα video ανάλυσης φάσεων ο Κλάτενμπεργκ!

Σταματάει τα video ανάλυσης φάσεων ο Κλάτενμπεργκ!


Αναλύσεις… τέλος από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ! 
Με ανακοίνωσή της το πρωί της Δευτέρας, η ΕΠΟ γνωστοποίησε την απόφαση του Άγγλου αρχιδιαιτητή να καταργήσει το καθιερωμένο video με τις αμφισβητούμενες φάσεις (το οποίο ούτως ή άλλως δεν δημοσιεύτηκε τις δυο τελευταίες αγωνιστικές).

Αντ’ αυτού, όπως αναφέρεται από την ΚΕΔ, θα γίνονται σχετικά αιτήματα από ομάδες που έχουν παράπονα από τη διαιτησία και «θα αποσαφηνίζονται οι φάσεις από την Επιτροπή».

Αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση:

«Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται ότι σταματά η δημοσίευση του εβδομαδιαίου βίντεο ανάλυσης φάσεων αγώνων της Super League 1.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας θέλει πάντα να δείχνει διαφάνεια στο έργο της και ως εκ τούτου καλεί τις ΠΑΕ να στέλνουν τα αιτήματα τους στο Τμήμα Διαιτησίας, ώστε εν συνεχεία να αποσαφηνίζονται οι φάσεις από την Επιτροπή.

Το εγχείρημα της εβδομαδιαίας ανάλυσης φάσεων της SL 1 ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2020 και χρησιμοποιήθηκε για την επίδειξη διαφάνειας στη λήψη αποφάσεων των αξιωματούχων του αγώνα, καθώς και για τη βελτίωση της επικοινωνίας των τελευταίων».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.