Header Ads


Πογέτ: «Γι αυτό έφυγα από την ΑΕΚ, δεν θα είχα πρόβλημα να ξαναδουλέψω με τον Μελισσανίδη» (vid)

Πογέτ: «Γι αυτό έφυγα από την ΑΕΚ, δεν θα είχα πρόβλημα να ξαναδουλέψω με τον Μελισσανίδη» (vid)


Άνοιγμα Πογέτ για επιστροφή στην ΑΕΚ - Τι είπε για τον Δημήτρη Μελισσανίδη - Αποκάλυψε και τον λόγο που έφυγε από την Ένωση!
Ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε για την θητεία του στην Ελλάδα, την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό αλλά και για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, με τον οποίο δεν θα είχε πρόβλημα να συνεργαστεί ξανά.

Ο Ουρουγουανός προπονητής, αποκάλυψε στο «Monday FC» της NOVA, τον λόγο που αποχώρησε από την ΑΕΚ, ξεκαθάρισε αν είχε προτάσεις από την Ένωση ή τον Ολυμπιακό για να επιστρέψει στη χώρα μας, απάντησε στο αν θα επέστρεφε για την Εθνική ομάδα, ενώ σχολίασε και τη μάχη στο ισπανικό πρωτάθλημα και αποθέωσε το αγγλικό.

Για την θητεία του στην Ελλάδα:

«Ηταν φανταστικό. Όταν ήμουν στην Premier League είχα διάφορες προτάσεις. Όταν άκουσα για την ΑΕΚ, είχα ένα προαίσθημα, είπα μέσα μου μου αρέσει αυτό. Πρέπει να πας και να δείξεις πράγματα. Μας πήρε λίγο να βρούμε τα βήματα, αλλά από τον Ιανουάριο πηγαίναμε καλά. Η σχέση με τους παίκτες ήταν φανταστική. Τα ντέρμπι αξέχαστα. Νικάς ένα ντέρμπι και λες οκ δεν είναι και άσχημα, μετά νικάς και δεύτερο, μετά νικάς και τρίτο. Λες εδώ είμαστε. Ηταν απίστευτα.

Νομίζω ότι πολλά πράγματα στην Ελλάδα, κι αυτό είναι προσωπικό άποψη, μοιάζουν με την Ουρουγουάη. Δεν είμαστε ίδιοι, άλλοι είναι οι Ευρωπαίοι άλλοι οι Νοτιοαμερικανοί. Αλλά το πάθος, ο τρόπος που παίζουμε ποδόσφαιρο, ο τρόπος που αντιδρούμε, όταν χάνουμε ή όταν κερδίζουμε με έκανε να νιώθω ότι είμαι σπίτι μου. Εχω έρθει κάποιες φορές χωρίς να το γνωρίζετε και έκανα τα πράγματα που δεν μπόρεσα να κάνω όσο ήμουν προπονητής. Επισκέφθηκα κάποια μέρα, πήγα στα νησιά. Πάντα ήθελα να διατηρήσω αυτή τη σχέση με την Ελλάδα, λόγω αυτών των επτά μηνών».

Για τον παίκτη που ξεχώριζε:

«Από την Ελλάδα, είχαμε καλή ομάδα. Ιδιαίτερη σχέση, πάντα θα θυμάμαι την έκφραση του Πέτρου Μάνταλου όταν έφυγα. Τη νύχτα πριν από τον ημιτελικό του Κυπέλλου. Ηταν όλα εντάξει, οι διαπραγματεύσεις δεν ευόδωσαν και θυμάμαι πήγα στον Πέτρο, ο οποίος ήταν αρχηγός και του είπα τελείωσε Με κοίταζε σαν να μου έλεγε γιατί, πώς… ποδόσφαιρο. Νομίζω με τον Πέτρο εξελιχθήκαμε μαζί. Θα σας πω και κάτι άλλο. Ηρθα μια Πέμπτη, έκανα δύο προπονήσεις και παίξαμε εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό, ένα 0-0. ΕΙπα στον Σιμόες, τρία πράγματα και έκανε και τα τρία πράγματα. Ηταν μια μηχανή. Είχαμε μετά τον Τζιμπούρ… ουφ, ήταν διασκεδαστικό. Δύσκολη ερώτηση. Νομίζω ότι οι παίκτες που καταλαβαίναν περισσότερο ήταν πιθανώς ο Γκάλο, ο Πέτρος χωρίς αμφιβολία και ο Σιμόες».

Για τον λόγο που αποχώρησε από την ΑΕΚ:

«Διαπραγματεύσεις. Ηρθα και το κλαμπ ήταν ικανοποιημένο από αυτούς τους οκτώ μήνες. Είχα την αίσθηση ότι τα είχαμε κάνει όλα σωστά. Ξεκινήσαμε διαπραγματεύσεις, δεν ενεπλάκην εγώ, ο μάνατζερ μου μόνο, δεν υπήρξε συμφωνία και έφυγα. Η σχέση μου με τον πρόεδρό μου, έτσι τον αποκαλώ εγώ τον Μελισσανίδη, είναι εξαιρετική. Κάποια στιγμή, δεν το ξέρετε, ήμασταν σε ένα εστιατόριο, χαιρετηθήκαμε και μιλήσαμε. Δεν υπάρχει κάτι κακοπροαίρετο.

Θα σας φέρω το παράδειγμα της Σάντερλαντ, έχω πολύ καλή σχέση με τον Αμερικανό ιδιοκτήτη. Αλλά μια μέρα μου είπε φύγε. Μίστερ, γεια, πήγαινε σπίτι σου. Και με τον Μελισσανίδη το ίδιο. Δεν θα είχα πρόβλημα να δουλέψω και πάλι μαζί του. Είναι ο υπεύθυνος, είναι το αφεντικό, είμαι ο προπονητής, οπότε πρέπει να το αποδεχθείς».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.