Header Ads


Tζανετόπουλος: «Το πιστεύαμε από την αρχή, χαρούμενος που πέτυχα εγώ το γκολ»

Tζανετόπουλος: «Το πιστεύαμε από την αρχή, χαρούμενος που πέτυχα εγώ το γκολ»


Ο σκόρερ των Φθιωτών δήλωσε χαρούμενος για το γεγονός πως ήταν αυτός που πέτυχε το μεγάλο γκολ της ομάδας του.

Την ευτυχία του για το γεγονός πως βρήκε δίχτυα βοηθώντας τη Λαμία να πάρει μία ιστορική πρόκριση επί του Άρη, για τρίτη φορά, στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος, εξέφρασε ο Άνταμ Τζανετόπουλος μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV.

Ειδικότερα, ο σκόρερ των Φθιωτών δήλωσε χαρούμενος για το γεγονός πως ήταν αυτός πέτυχε το μεγάλο γκολ της ομάδας του που έδωσε το εισιτήριο στους «4» του θεσμού υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι πλέον τα κεφάλια πρέπει να μπουν μέσα ενόψει του σημαντικού αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ για τη Super League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 26χρονος στόπερ της στερεοελλαδίτικης ομάδας:

Για το αν περίμενε την εξέλιξη αυτή στον αγώνα: «Το πιστεύαμε από την αρχή, θέλαμε να πάει έτσι το παιχνίδι γιατί μετρούσε και το εκτός έδρας γκολ. Στην παράταση ευτυχήσαμε να κερδίσουμε ένα κόρνερ, προωθήθηκα και είμαι χαρούμενος που πέτυχα εγώ το γκολ. Με τη βοήθεια του Σαράνοφ προκριθήκαμε».

Για το γεγονός πως αυτό είναι το δεύτερό του τέρμα (σ.σ τελευταίο τον Απρίλιο του 2021) με τη Λαμία: «Το προσπαθώ, ήταν κρίσιμο το γκολ σήμερα και περάσαμε στα ημιτελικά».

Για το πως θα διασκεδάσουν την επιτυχία: «Δυστυχώς πρέπει να συγκεντρωθούμε για το σημαντικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ, να ξεκουραστούμε, θα κοιμηθούμε καλά σήμερα».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.