Header Ads


Έκπληξη με Ολλανδό χαφ ετοιμάζει η ΑΕΚ!

Έκπληξη με Ολλανδό χαφ ετοιμάζει η ΑΕΚ!


Η ΑΕΚ δουλεύει μία νέα περίπτωση παράλληλα με Μπαρμπόσα! Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του νέου ποδοσφαιριστή - Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα!
Τι συνέβη με την πρόταση της Λέγκια στο Τριφύλλι για τον Έλληνα γκολκίπερ και γιατί θέλει να φύγει;

Αναλυτικά το δημοσίευμα του Ευάγγελου Μίχου στο sportdog.gr

1/ΑΕΚ: έφαγε το πρώτο 15νθημερο του Γενάρη, δηλαδή την μισή χειμερινή μεταγραφική περίοδο, χωρίς την προσθήκη του (απαραίτητου) κεντρικού χαφ. Μεσούσης της σεζόν και οι λύσεις που κυκλοφορούν στην αγορά δεν είναι πολλές ενώ συγχρόνως τα  "φίλτρα" που μπαίνουν περισσότερα, κάτι που αυτομάτως ανεβάζει και τις τιμές! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι "κιτρινόμαυροι" υπεύθυνοι εστιάζουν βασικά σε υποθέσεις παικτών που μπορούν να έρθουν δανεικοί για  6 ή 18 μήνες και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι ή τον επόμενο Γενάρη. Επίσης σε ελεύθερους αλλά που ήταν ενεργοί στις ομάδες τους μέχρι τον Δεκέμβριο. Δύσκολα πράγματα και τα μεν και τα δε στην αναζήτηση της ΑΕΚ, τα οποία χρειάζονται τον χρόνο τους. Άρα... υπομονή, τύχη/ρίσκο και καλή διαπραγμάτευση!

2/ΑΕΚ: μπορεί στην Γαλλία νέα σημερινά δημοσιεύματα να θεωρούν βέβαιο μέχρι τέλος του μήνα τον δανεισμό του Ντανίλο Μπαρμπόσα από την Νις στην Ένωση, αυτό όμως, δεν στερεί από τους "κιτρινόμαυρους" την δυνατότητα να εξατάζουν, δουλεύουν κι άλλες υποθέσεις μέσων. Ήδη το τελευταίο 45νθήμερο έχουν γραφτεί αρκετά ονόματα 6αριώνκαι 8αριών, διαφορετικών χαρακτηριστικών και εθνικοτήτων. Κάποιοι έχουν... γειωθεί και κάποιοι άλλοι ...χάθηκαν. Η τελευταία όμως, πληροφορία... από χέρι που έφτασε στην στήλη, αφορά new entry (από την περασμένη Παρασκευή) υποψηφιότητα μέσου, η οποία δουλεύεται με πάσα μυστικότητα. Το μόνο επιπλέον που μπορούσαν να μου πουν είναι οτι πρόκειται για Ολλανδό χαφ, που δεν αγωνίζεται όμως, στο πρωτάθλημα της χώρας του!!     
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.