Header Ads


Στοίχημα: Έχει το μομέντουμ η Νότιγχαμ

Στοίχημα: Έχει το μομέντουμ η Νότιγχαμ


 
Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, με ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα, δράση στα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στο Κόπα Άφρικα και σε αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πιο δυνατή από τις σημερινές προτάσεις για προγνωστικά στοίχημα, που έρχεται από την Τσάμπιονσιπ Αγγλίας και την αναμέτρηση Κάρντιφ - Νότιγχαμ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.
 
29η Αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ με την Κάρντιφ να βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και θέλει σήμερα να βάλει τέλος στον αγωνιστικό κατήφορο. Ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική με 3-2 από την Μπρίστολ εκτός έδρας και συμπλήρωσε έξι παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην 20η θέση και στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.
 
Σε αντίθετη κατάσταση η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε με 3-0 της Μπάρνσλεϊ την προηγούμενη αγωνιστική και πανηγύρισε την τέταρτη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, θέλει να μειώσει τη διαφορά από την πρώτη εξάδα και έχει τον πρώτο λόγο στο σημερινό παιχνίδι.
 
Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας! Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.