Header Ads


Μεταγραφή «έκπληξη» με πρώην Παναθηναϊκού η ΑΕΚ!

Μεταγραφή «έκπληξη» με πρώην Παναθηναϊκού η ΑΕΚ!


Συνεχίζεται η ενίσχυση για την ΑΕΚ!
Μεταγραφική έκπληξη από την ΑΕΚ που συμφώνησε και φέρνει τον Άντι Ράουτινς (1.93, 35 χρονών) στην ομάδα.

Ο Αμερικάνος σουτέρ ήταν ελεύθερος και τα χαρτιά του βρίσκονται στην Ελλάδα, αφού τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε ήταν ο Παναθηναϊκός το 2020, την χρονιά που διακόπηκε ο αθλητισμός λόγω κορονοϊού. Ο προπονητής της ΑΕΚ, έχοντας να διαλέξει από μια πολύ μικρή δεξαμενή παικτών λόγω των ban, αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στον Αμερικανό, που βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης για 1,5 χρόνο.


Η συμφωνία είναι δεδομένη και ο παίκτης αναμένεται στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο. Ο Στέφανος Δέδας γνωρίζει πολύ καλά τον Ράουτινς, αφού υπό τις οδηγίες του στην Μπαχτσεσεχίρ το 2018-19, ίσως έκανε την καλύτερη χρονιά της καριέρας του, ταιριάζοντας ιδανικά στο σύστημα του προπονητή της ΑΕΚ. Χαρακτηριστικά, είχε 14.5 πόντους μέσο όρο και 45.1% στο τρίποντο εκτελώντας το εντυπωσιακό 8.6 σουτ ανά αγώνα.

Την τελευταία του αγωνιστική χρονιά, έπαιξε στον Παναθηναϊκό του Ρικ Πιτίνο και σε 14 αγώνες είχε 4.7 πόντους μέσο όρο, με 52.9% στο τρίποντο.

Είναι δεδομένο ότι ο Ράουτινς είναι το στυλ σουτέρ που έψαχνε η ΑΕΚ για την περιφέρεια της, με σοβαρό ερωτηματικό την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ο τελευταίος του αγώνας ήταν στις 8/3/2020 απέναντι στον Ιωνικό που σκόραρε 11 πόντους και από τότε δεν έχει ομάδα. Ο ίδιος έχει διαβεβαιώσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι έκανε ατομικές προπονήσεις και σε λίγο χρονικό διάστημα θα μπορέσει να προσφέρει στην ομάδα. Από την μεριά της η ΑΕΚ θα υπογράψει με τον παίκτη συμβόλαιο 2 μηνών, με δικαίωμα ανανέωσης μέχρι το τέλος της σεζόν εφόσον είναι σε καλή κατάσταση και είναι ευχαριστημένη.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.