Header Ads


«Γκάζια» Γιαννίκη στους παίκτες για Παναιτωλικό!

«Γκάζια» Γιαννίκη στους παίκτες για Παναιτωλικό!


Τι είπε συγκεκριμένα για τον Μάνταλο αλλά και για το δεύτερο γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ - Όλα όσα είπε στα αποδυτήρια!
Ο Αργύρης Γιαννίκης έκανε έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες της ΑΕΚ για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναιτωλικό.

Η Ενωση πλήρωσε ατομικά λάθη και την συνολική αμυντική αδράνεια και ο Αργύρης Γιαννίκης κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας στα Σπάτα έδειξε σε βίντεο στους παίκτες τις φάσεις που κόστισαν στους «κιτρινόμαυρους», ενώ αναφέρθηκε και στο λάθος του Πέτρου Μάνταλου στο γκολ της ισοφάρισης.

Χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ΑΕΚ τους ανέφερε στους παίκτες της ΑΕΚ: «Χάσαμε από δικά μας παιδαριώδη λάθη. Στο πρώτο γκολ του Παναιτωλικού, τρεις επιλογές είχε ο Μάνταλος και έκανε την λάθος, στο δεύτερο γκολ ο Μεντόζα δεν έπρεπε να κάνει όλη αυτήν την πορεία με την μπάλα και να έχει τον χρόνο να σουτάρει έτσι. Είχαν ακόμα δυο καλές φάσεις τις οποίες έβγαλε ο Τσιντώτας, τις οποίες δεν έπρεπε να τις προσφέρουμε έτσι. Κάνουμε παιδαριώδη λάθη και χάνουμε τα δικά μας ματς».

Τέλος, η ΑΕΚ έχει κρούσμα κορονοϊού σε ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα αποτελεί βασικό στέλεχος στο πλάνο του Αργύρη Γιαννίκη ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (19:00) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος στην Τούμπα.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.