Header Ads


«Έκλεισε» η επιστροφή Λάνγκφορντ στην ΑΕΚ

«Έκλεισε» η επιστροφή Λάνγκφορντ στην ΑΕΚ


Σε μια σημαντική κίνηση προχώρησε η ΑΕΚ, η οποία συμφώνησε με τον Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα.

Η ΑΕΚ συνεχίζει να κινείται στο μεταγραφικό παζάρι. Η βαριά ήττα από το Περιστέρι φαίνεται ότι χτύπησε καμπανάκια στην "Ένωση", η οποία κινήθηκε άμεσα και συμφώνησε με τον Κιθ Λάνγκφορντ (39 χρονών, 1.92 μέτρα).

Ο βετεράνος γκαρντ αποφάσισε να δεχθεί την πρόταση των "κιτρινόμαυρων" και αναμένεται άμεσα να βρίσκεται στην χώρα μας για να ενσωματωθεί στην ομάδα. Η απόκτησή του μπορεί να ολοκληρωθεί άμεσα παρά την ύπαρξη των 17 ban της FIBA, αφού το "letter of clearance" του βρίσκεται στην Ελλάδα επειδή την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην ΑΕΚ.

Ο Αμερικανός αναμένεται έτσι να επιστρέψει στην "Ένωση" λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του στο φινάλε της σεζόν 2020/21. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Λάνγκφορντ τις δύο τελευταίες σεζόν (2019/20 και 2020/21) ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, κουβαλώντας στο σκοράρισμα την "Ένωση". 

Κάτι που έχει ανάγκη και τώρα η ΑΕΚ, δεδομένου ότι ακόμα δεν είναι γνωστό πότε θα επιστρέψει ο Μπράιαν Ανγκόλα λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.