Header Ads


«Σφήνα» από δύο ομάδες για Λάνγκφορντ!

«Σφήνα» από δύο ομάδες για Λάνγκφορντ!


Πρόβλημα από το… πουθενά για την ΑΕΚ σχετικά με την επιστροφή του Κιθ Λάνγκφορντ!

Παρότι η υπόθεση της επιστροφής του  Κιθ Λάνγκφορντ στην ΑΕΚ φαινόταν να οδεύει σε… happy end, φαίνεται πως υπάρχει ακόμη πολύ ψωμί!

Όπως διαβάσατε στο Sportime, με τον πολύπειρο Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ υπάρχει κατ’ αρχή συμφωνία, αρκεί να ρυθμιστούν ορισμένες οικονομικές εκκρεμότητες.

Από την μεριά του, ο ίδιος δείχνει αποφασισμένος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ανεξαρτήτου ομάδας, έχοντας κάνει τον κύκλο των προπονήσεων του στις ΗΠΑ.

Η πρώτη του επιλογή είναι η Ένωση, από την στιγμή που ήδη έχει ένα επιτυχές πέρασμα, ενώ μην ξεχνάμε πως ο αδερφός του, Κέβιν, μετακινήθηκε στον Ιωνικό, οπότε υπάρχει ένας επιπλέον λόγος να επιστρέψει στη χώρα μας.

Φυσικά το γεγονός πως διανύει πλέον το 38ο έτος της ηλικίας του δεν επιτρέπει περιθώρια μεγάλης αναμονής για τον νέο σταθμό στην καριέρα του.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση λοιπόν η ΑΕΚ δεν… παίζει μόνη της. Σύμφωνα με πληροφορίες στο «τραπέζι» υπάρχουν προτάσεις από την Στρασμπούρ, αλλά και από την… παλιά του γνώριμη Χάποελ Χολόν.

Έτσι, σε περίπτωση που ο Λάνγκφορντ μείνει ικανοποιημένος από κάποια άλλη πρόταση, δεν αποκλείεται η επιστροφή στην ΑΕΚ να μετατραπεί σε «ναυάγιο».

Πηγή: Sportime.gr

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.