Header Ads


Φημολογία για Μπογέ και Μπαρτσελόνα!

Φημολογία για Μπογέ και Μπαρτσελόνα!


Ένας παλιός μας γνώριμος, ο Λούκας Μπογέ, βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της Μπαρτσελόνα σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Λουκ ντε Γιονγκ!

Η Μπαρτσελόνα θέλει να εντείνει τις προσπάθειές της για την αναδόμηση της επιθετικής της γραμμής, αξιοποιώντας την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Το τελευταίο όνομα που σύμφωνα με καταλανικό ρεπορτάζ απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας δεν είναι άλλο από του παλιού γνώριμού μας, Λούκας Μπογέ! 

Ο Αργεντίνος πρώην άσος της ΑΕΚ πλέον αγωνίζεται στην Έλτσε και έχει πετύχει φέτος 6 γκολ και 1 ασίστ σε 16 συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα. Το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει πάντως ότι για να προχωρήσει αυτή η κίνηση θα πρέπει προηγουμένως η Μπαρτσελόνα να απεμπλακεί από τον Λουκ ντε Γιονγκ, ο οποίος αγωνίζεται στο «Καμπ Νόου» ως δανεικός από την Σεβίλλη.

Οι «μπλαουγκράνα» μετά την αποχώρηση του Μέσι και τον δανεισμό του Γκριεζμάν στην Ατλέτικο το περασμένο καλοκαίρι, προχώρησαν στην απόκτηση του Ντε Γιονγκ με την μορφή δανεισμού από την Σεβίλλη και φυσικά στην μεταγραφή του Φεράν Τόρες από την Μάντσεστερ Σίτι πριν από λίγες μέρες.

Και αν για τον νεαρό Ισπανό επιθετικό δεν μπορεί ακόμα να γίνει εκτίμηση μιας που δεν έχει καταφέρει λόγω διάφορων προβλημάτων να αγωνιστεί, δεν ισχύει το ίδιο για τον Ολλανδό σέντερ φορ.

Ο Ντε Γιονγκ δεν έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του και οι ιθύνοντες της Μπάρτσα εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να διακόψουν τον δανεισμό του ώστε ο Ολλανδός να επιστρέψει στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Παράλληλα, οι σχέσεις της ομάδας με τον Ντεμπελέ φαίνεται πως οδηγούνται στα άκρα, ενώ όποιες προσπάθειες καταβλήθηκαν για να φέρουν τον Μοράτα στη Βαρκελώνη έπεσαν στο κενό. Κάπως έτσι φτάσαμε στο όνομα του πρώην επιθετικού της «Ένωσης» στη λίστα των «μπλαουγκράνα».

Όσο για τον Μπογέ, τον δανεισμό του στην ΑΕΚ από την Τορίνο την σεζόν 2018-19 ακολούθησαν αντίστοιχοι σε Ρέντινγκ και Έλτσε τα δύο επόμενα χρόνια, με τους Ισπανούς να πείθονται από τις ικανότητές του και να καταβάλουν 2 εκατομμύρια ευρώ στην Τορίνο το περασμένο καλοκαίρι για να τον κάνουν δικό τους.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.