Header Ads


Δέδας: «Είμαστε η ΑΕΚ, δεν ψάχνουμε δικαιολογίες»

Δέδας: «Είμαστε η ΑΕΚ, δεν ψάχνουμε δικαιολογίες»


Ο Στέφανος Δέδας στάθηκε στην ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό και μίλησε για την παρουσία του Ράουτινς.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό σε ένα ματς που δεν είχε τον Στέφανο Δέδα στον πάγκο τους, αφού προσβλήθηκε από κορονοϊό.

Ο προπονητής της «Βασίλισσας» μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και δήλωσε απογοητευμένος επειδή δεν ήταν σε θέση να βοηθήσω τους συνεργάτες μου ώστε να διαχειριστούν ένα παιχνίδι μεγίστου βαθμού δυσκολίας.

«Παρακολούθησα τον αγώνα από την Τηλεόραση. Προφανώς από μία πλευρά ένιωσα υπερήφανος για την εικόνα της ομάδας και των συνεργατών μου, βλέποντας ένα σύνολο με τακτική και ψυχισμό στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Από την άλλη, είναι μεγάλη η απογοήτευσή μου, επειδή δεν ήμουν σε θέση να βοηθήσω τους συνεργάτες μου ώστε να διαχειριστούν ένα παιχνίδι μεγίστου βαθμού δυσκολίας. Διότι με τον τρόπο, που ετοίμασαν στην ομάδα, αξίζαμε τη νίκη, ακόμη κι αν δεν τα καταφέραμε εντέλει...

Στα θετικά, σίγουρα η παρουσία του Άντι (Ράουτινς) τονώνει την αυτοπεποίθηση των οπαδών μας στο πρόσωπό του. Όχι τη δική μου. Διότι εγώ έχω... 150 επίσημα ματς μαζί του και ξέρω ποιος είναι.

Μπορεί μάλιστα, τον τελευταίο καιρό στην ομάδα να απονέμονται εύσημα για τον τρόπο, που αγωνιζόμαστε ειδικά στο γήπεδό μας, όμως, δεν είναι αρκετό. Καλό είναι να υπενθυμίζουμε στους εαυτούς μας, ότι είμαστε η ΑΕΚ, δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Ακολουθεί μήνας Φάιναλ Φορ Κυπέλλου. Όλοι συσπειρωμένοι, ακόμη πιο σκληροί με τους εαυτούς μας, και όλοι μας κάτω από την ομάδα!», ανέφερε.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.