Header Ads


Ομολογία αποτυχίας από την ΑΕΚ: «Δεν θα κάνουμε μεταγραφή, δεν βρέθηκε ο χαφ που θέλαμε!»

Ομολογία αποτυχίας από την ΑΕΚ: «Δεν θα κάνουμε μεταγραφή, δεν βρέθηκε ο χαφ που θέλαμε!»


Δεν υπάρχει σωτηρία.. Η ΑΕΚ ομολογεί την αποτυχία και την ανικανότητα των υπευθύνων να βρουν έναν χαφ εδώ και 6 μήνες - Δεν θα κάνει μεταγραφή η ΑΕΚ!

Λίγη ώρα μετά τη νέα εντός έδρας ήττα από τον Βόλο, η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι δεν θα προχωρήσει σε μεταγραφή ποδοσφαιριστή, καθώς δεν βρήκε τον παίκτη που ήθελε! Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ενημέρωσε πως δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση ποδοσφαιριστή, παρά το κενό στην μεσαία γραμμή που έχει κοστίσει αρκετούς βαθμούς μέχρι τώρα στην ομάδα.

Σύμφωνα με την ΠΑΕ η απόφαση δεν έχει να κάνει με το σημερινό αποτέλεσμα και την ήττα από τον Βόλο στο ΟΑΚΑ αλλά οφείλεται στο ότι δεν προχώρησαν οι δυο τελευταίες καλές περιπτώσεις που δούλεψε η ΑΕΚ.

Η μία αφορά τον Εντερ Μπαλάντα ενώ η δεύτερη αφορούσε την αγορά ποδοσφαιριστή, για τον οποίο υπήρχε κατ’αρχήν συμφωνία, η οποία όμως δεν προχώρησε καθώς η ομάδα του δεν βρήκε αντικαταστάτη.

Η ΑΕΚ είχε πει ότι έψαχνε παίκτη που θα έκανε τη διαφορά και από τη στιγμή που δεν βρήκε τέτοιο παίκτη αποφάσισε σε συνεννόηση διοίκησης και αγωνιστικού τμήματος να μην προχωρήσει σε μεταγραφή μόνο για να πάρει κάποιον παίκτη.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.